Bajkovito vjenčanje
107

Udala se Eminemova kćerka: "Toliko je suza radosnica proliveno"

I. S.
Foto: Instagram/hailiejade
Foto: Instagram/hailiejade
Eminemova kćerka Hailie Jade se udala za Evana McClintocka, a na društvenim mrežama je podijelila fotografije s vjenčanja.

"Ove sedmice sam se probudila kao supruga. Nismo mogli zamisliti bolju i ljepšu proslavu. Toliko je suza radosnica proliveno. Mnogo smo se smijali i tolika ljubav se mogla osjetiti", napisala je.

Dodala je da su Evan i ona zahvalni na tome što su mnogi članovi porodice i prijatelji doputovali da ih podrže i budu dio njihovog novog životnog poglavlja.

Evana je upoznala na fakultetu, a 2016. su se počeli zabavljati. Mnogi pratitelji su joj čestitali na vjenčanju te pitali kada će objaviti fotografije na kojima je Eminem prati do oltara.

Reper i njegova bivša supruga Kim Scott su 1995. godine dobili Hailie. Za razliku od mnoge djece poznatih ličnosti, Hailie nikada nije željela biti u fokusu javnosti.

Diplomirala je psihologiju na Državnom univerzitetu Michigan 2018. Prije dvije godine je sa svojom prijateljicom Brittany Ednie počela voditi podcast "Just A Little Shady", a onda je kreirala modnu liniju.