Koncert Esme Redžepove
0
Kraljica romske muzike ponovo u Colosemu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zar je to bitno je li to 22 godine uzastopnog nastupanja. Na kraju krajeva, vidjela si da žena ima 66 godina, što znači da je pauzirala 44 godine :-) Ali ljubim ja tebe što si mi tako vrijedna, pa si sve to sada računala ;-) A što se Esme tiče... ma LEGENDA je.
KRALJICA!
8000 koncerata podijeljeno sa 365 dana = 22 godine uzastopno imala koncert svaki dan ili 44 godine svaki drugi dan ili 66 godina svaki treci dan! Ili 80 godina uzastopno nastupala 100 puta godisnje! Izgleda da neko ima problem sa tablicom mnozenja ili je nekoga ubilo sunce u mozak u PR sluzbi Koloseuma.