Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zdravo narode javite se jaranici u svedskoj e :)
Koristim priliku da se izvinem U.G. Kevrin potok zbog mog odsustvovanja s termina iz opravdanih razloga. Hvala i svim koji su dosli da uljepsaju party
sto ga kupishe purgeri, odjebusa pavelu nastade kad su ale & spj mlo zauzeli mixetu... steta sto je set trajao manje od 90 min... Viva a diablo! :)
ma svi koji su dolazili do sada, doci ce i veceras, naravno niko od nas ne sumnja u dobar provod, muziku, ljude....slo, alda, vektore, ranjko, x & suporteri...hvala Vam ....seeU
slo, neces nikada uspjeti ugoditi ovim ljudima, da ste ulaz stavili free, psovali bi vam sve jer je prevelika guzva, a kada hoces samo da isplatis svoje troskove, e onda je to za njih pljacka. Puno srece.
hmm, u orangu sam bio danas, i u Loco navratim cesto, a ne nadjoh nista. Mora da je sve nestalo u pet minuta hehe. Hajd, nema veze.
Flyeri su dijeljeni po Sarajevu, i u lokalima: Barhana, City Pub, Central Cafe, Club Extreme, Labirint, Obala Meeting Point, So.ba, Orange, Urban Loco... I nesto po fakultetima. Limited edition! ;)
Gdje su vam ba ti dragi flyeri po gradu? Ja fakat nijedan nisam mogao do sad vidjeti...
Labirint nije vise slinav kao prije. Trenutno jedini klub u gradu, da je uslovan, a velik.
Re*spect za Kontru! U subotu rano picim Za Mostar, ali dolazim u Labirint, cisto podrske radi, pa koliko mognem...:) p.s. dolazim bez flyera, posto hocu da platim punu cijenu. Vrijedi! PE*ACE (19.12. @ LABIRINT) (24.12. @ LOCO)
Souljah!!! ;-)))) shta ima? jel dolazish u petak? jesi imao josh snova o propushtenim pozivima? ;-D vidimo se soon ez
wellcome back slo... wellcome back kontra...
shhhhhh...to je tajna... (i ne samo narodnjake vec ce i Tetris igrati na projektoru)
pa zar pavel nece vrtit' ruske dnb narodnjake?
bar jos uvijek nije proradio, trebao je 11.12. al je to odgodjeno jer nisu jos uvijek zavrsili sve radove... kontri jos jednom jedno VELIIIIKooo hvala...