Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KATASTROFA!! Da li je ovo Dan Drzavnosti ili dan jednog konstitutivnog naroda??? Meni ovo dobro tukne, mogu misliti kako izgleda Miloradu. Upadamo u zamku, postajemo kao i oni. Da nije ovim povodom podrzao bih koncert, mada ni u ludilu ne bih dao 30-40 KM za nekoga ko iza sebe nema 5-6 svjetskih albuma. Jel im ovo zagrebacka cijena??? Ali, za Dan Drzavnosti BiH organizovati koncert koji vuce na ilahije, gusle ili klape za mene je imbecilno. Sula - stidi se. Znam da ovo nije tvoja ideja, ti si se samo prodao!
Za te radije odem Beograd na Dinu
ne mogu da odlucim na shta prije ne bi dao pare... na ovo ili na balasha... dajte ljudi...hocemo li ikad gledati shta malo veche i poznatije u ovoj rupi... koliko smo nisko pali...Balash atrakcija decenije...
ali ulaz je posku. trebalo se ovo organizovati na otvorenom za sve gradjane BiH, prodavati sokice i tako zaraditi koju pinku.
Poodavno odustali od koncerta kad smo culi kolika je cijena karata i mogu sada da guraju pricu koliko god hoce o \"prvorazrednom spektaklu\" i da udaraju na fintu patriotizma i datuma, normalna raja koja istinski je zeljela da ide - nece otici, iz principa. Pa isto toliko kostaju dva dana Balasa u Zetri.
30KM na dan koncerta 40KM e bas ste budale. Sigurno ce sponzor pokriti sve karte. Ne vjerujem ni da bi Sejo Sexon dao za svoj koncert 30 a kamoli 40KM.