Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam fukara...neam dinara...ali ću dat 30 kermica za sve to, jer vrijedi ;) ...a vii...polako...doći će vama Seka opet...a i Nazif će vam uskoro pripremit nešto iz svog bogatog repertoara...očekuje grandiozne događaje...Tri Kralja...Oskar...bit će i za vas događaja...lakopo ;)
idete mi na kl.inac s tom pricom \"skupe karte\"! kome je skupo, neka ne ide, svakako balasevic i nije za svakoga. a pjevao je on ovom gradu i dzabe i humanitarno... i o njemu pricao kad ga je zivota moglo kostat\' i svasta nesto! i da, karte u hrvatskoj i srbiji budu po 60 maraka, samo za koncert ili samo za film, pa popuni do posljednjeg mjesta. nek\' vam za seke, dare i ostale cice nije puno dati cvaju. k\'o da se umjetne sise i vjestacke face ne mogu na danasnji vakat gledat\' dzabe na netu.
veliki KANTAautor
DA LI JE MOGUĆE DA SU KARTE VEĆ RASPRODATE?!
sve bih dao da dodjem na koncert ali sam iz Olova i ako ne bude neki organizovni prevoz necu moci doci...a sto se tice cijene karte ona nije ni bitna
A stvarno ne mogu da vjerujem! Ali stvarno! :O Njegovim glupostima? OK. Kad budeš u stanju da napraviš ovakvu \'glupost\' kakvu on pravi, slušat ćemo tebe, a ne njega! Do tada, LP.
Samo 30? Ja sam mislila da će biti više :)) Jedva čekaaam!
ZA OVE KOJI GA NE VOLE (CITAJ: S.E.R.U I PRICAJU GLUPOSTI) IMAM POSLOVNI PRIJEDLOG: sutra cu akobogda odmah da narucim karte, ali ako se desi nesto nepredvidjeno i te karte ne dodju do mene - kupit cu od vas napacenika dvije karte - dajem 130KM po komadu! \'RECITATOR\', KAKO GA NAZVASTE, VRIJEDI SVAKOG DINARA! NISAM LJUBITELJ, ALI POSTUJEM KAD NEKO ISKESIRA ISTU LOVU ZA GUETU - IAKO LIK DODJE, PUSTI CD (USB), MASE RUKAMA, UZME KES I ODE DALJE ;)
wFw- idi informiši se malo, pa ćeš dobiti odgovor na svoja pitanja. Ovco neobrazovana!
Ne znam zašto komentare o cijenama ovdje daju ljudi koji ga ne slušaju i ne razumiju, svakako ne planirau ići na koncert. Znamo da je vama neshvatljiva ta cijena, jer vas muzičar kupi nekim jeftinim i plitkim stihom , a nama je potrebno nešto više, pa u skladu s kvalitetom plaćamo veću cijenu ulaznice. Ako ništa, ova cijena će spriječiti da dođu oni koji bi išli samo da odu na neki koncert, i koji su redovni na skoro svim koncertima u Sarajevu, bez obzira ko pjeva. Jedan vikend su na Bombaj štampi, sljedeći na Dari. Žao mi je samo pravih fanova Balaševića koji sebi možda zaista neće uspijeti priuštiti odlazak.
Š.t.o s.a.d.a. n.e.m.a. k.o.m.e.n.t.a.r.a. d.a s.r.b.i. s.m.r.d.e. k.a.d.a. j.e. B.a.l.a.š.e.v.i.ć. u. p.i.t.a.n.j.u.? K.o.d. s.v.a.k.o.g. d.r.u.g.o.g. č.l.a.n.k.a. p.i.š.e.t.e. d.a. s.v.a.k.i. o.d. n.j.i.h. s.m.r.d.i. i s.v.e. b.a.c.a.t.e. u j.e.d.a.n. k.o.š. a k.a.d.a. j.e. s.l.a.v.n.i. B.a.l.a.š.e.v.i.ć. u p.i.t.a.n.j.u. o.n. n.e. s.m.r.d.i? B.a.g.r.o. d.v.o.l.i.č.n.a., v.a.m.o. m.r.z.i.t.e. s.v.e. a k.a.d.a. j.e n.e.k.o. u p.i.t.a.n.j.u. k.o.g.a. v.o.l.i.t.e. s.l.u.š.a.t.i. s.v.i. š.u.t.i.t.e. Z.a.t.o. ć.e.t.e. u.v.i.j.e.k. p.o.p.u.š.i.t.i. a.k.o. z.a.r.a.t.i. j.e.r. v.a.m.a. j.e. l.a.k.o. z.a.m.a.z.a.t.i. o.č.i. P.o.p.u.š.i.t.i. ć.e. t.e. n.e. z.a.t.o. z.b.o.g. j.a.č.i.n.e. n.e.p.r.i.j.a.t.e.l.j.a. n.e.g.o. z.b.o.g. v.a.š.e. s.o.p.s.t.v.e.n.e. s.l.a.b.o.s.t.i.
jest poskupo al ovo je koncert zivota, uostalom niko nikog ne tjera na kocert niti na film... Dugo cekam ovaj koncert i za mene ovo ce biti noc za pamcenje.. Prijatelju naseg grada, DOBRODOSAO!!
DOBRO DOSAO VELIKI COVJECE!!!!! A za ove sto pljuju... sjasite odavde, nije on za svakog...
Jeb*ao vas Djordje Balasevic. i vi njega!
Ja, supruga, 2 djece- studenti...svi ga volimo, ako oćemo svi da idemo na oboje to je zaista previše.
de malo prestanite se ponasati odmah ANTI ako se malo kritikuje. Prvo ja ne slusam Seku itd..... ali evo isla na Mess dvije predstvae, nesto cemo sigurno gledati na Jazzu kao i svake godine i jos 25KM za Balasa je prilicnoooo....i jos x2....
@sevdalinka iz nicka ti zakljucujem da si neka sto misli da ako je ovaj napisao sevdalinku odma voli i bosnu i kulturu nam i tradiciju prvo a drugo sta on to radi osim sto recituje stihove prepune patetike o nekim tragičnim ljubavima? Poslusaj sta dalje od njega pa napisi nekom da je gl00p