Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro seres po EXIT-u, a balis na koncertima Juznog Vetra. Jebla te Aqua ROCK AND ROLL ZAUVIJEK
Valentina,iskipam ti se u usta!
fakat haj`d ukinite komentare, koji ce vam kurac!
ja sam mali balija moj je tito alija!
naprijed exit i hvala
ne shvatam zasto nas primitivni bosanski kreteni uvijek moraju OSRAMOTITI. kome se ne ide na srpsku zemlju nek i ne ide, pa nek ceka cypress hill u sa ili bilo gdje u bih da nam ih tihic i co dovedu. ljudi, zivimo u zabiti i jedini nacin da nesto vidimo je da odemo iz ove sorry, al usrane rupe, tako da onom kome je do muzike i nije bitno koje su i gdje su granice. ti ibro slusaj i dalje zabranjeno, samo suti. nismo svi tako primitivni i jadni ovdje kao ti i nemoj nas sramotit sve skupa, a i drzavu.
EXIT ĆE SE ODRŽATI | 14:05 | Izvor: B92 Novi Sad -- Festival EXIT, biće održan kao što je i bilo najavljeno, saopštio je Upravni odbor festivala. Ta odluka doneta je na predlog Dušana Kovačevića i Bojana Boškovića koji su i dalje u pritvoru. Konferencija za novinare i protestni skup EXIT tima održava se ispred Okružnog zatvora na Klisi u Novom Sadu. Za 19 sati ispred Srpskog narodnog pozorišta zakazan je koncert podrške EXIT-u.
Novi Sad -- Festival EXIT, biće održan kao što je i bilo najavljeno, saopštio je Upravni odbor festivala.
ma ne brinite..bit ce EXITA :)) a za primitivce..popusite!
da ste posjetili prosla 3 tj. 2 exita znali bi o cemu se radi i kakvom je festivalu rijec...nek vam je echo u sa fest..hihihih. NAPRIJED EXIT!!!
to ibro *aplauz* ko jebe i dusane i bojane i marke kraljevice hahahaha
ove odvratne komentare na vijesti ovdje napisane od strane primitivaca treba POD HITNO ukinuti!!! smuchi mi se zivot kad ova pljuvanja prochitam i kontam "jadna ja s kim dijelim isti vazduh, zemlju, grad i drzavu". ali eto, evidentno je da ste vi primitivci u vechini.... nek' nam je dragi Bog na pomochi!!!!! :(
xx pripazi malo da nebi pozvao bracu sa bliskog istoka da i oni prisustvuju exitu hahaha
kad smo kod kulturne mape evrope sto se u sarajevu ne organizuje nesto slicno, majku li vam primitivnu, ako nesto i dodje to je na humanitarnoj bazi za djecu i penzionere, exit bendove placa po evropskoj tarifi, a bogami po evropskoj i zaradjuje, ja se ne mogu sjetit da je na nekom dogadjanju u bih bilo 150 000 ljudi.
bravo ibro odlicno pokazujes koliko si samo primitivan