Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je cak i zmbt postao zanimljiviji od ovog eurosonga ..eto dokle je doslo
moja sanja, skup budala na jednom mjestu-kratko jasno!
Meni zanimljiviji dodik kako pjeva po proslavama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prekrasna pjesma "Adio"... Šteta što je poslaše na ovo smeće od manifestacije.
Saka jada iz supka Evrope protiv vise od 150 miliona ljudi... "Ko jos gleda ovo sranje?", "parada kica!" i sl. gluposti... A prije par godina nisi mog'o disati od euforije pred sami pocetak Evrovizije... Sto li, majku mu? Zato sto je show stvarno presao granice idiotizma ili mozda zato sto je zadnji pobjedinik tranvestit? Istina je da je kvaliteta showa pala, prije svega zbog same organizacije, manje ucesnika i vise losijih pjesama... Ali je i dalje daleko najbolje muzicko takmicenje koje u BiH mozes pogjedati... I ne, homoseksualnost nije zarazna, tako da se ne trebate bojati bradate zene... I ne utjece na buducu seksualnu opredijeljenost djece...
Igrom slucaja zainteresirala sam se za neke izvodjace i pogledala dosta ovogodisnjih pjesama na YT: ako je ES sr*nje, ne znam koji je to medjunarodni muzicki festival - bolji ... ?
ovao je takmicenje stvarno postalo bez veze......tamo do sredine prosloe decenije i nekako a sada bas sami kic. dobri pjevaci i nece da se brukaju jer ce na kraju pobijediti najludji, po mogucnosti neko ko se transformirao u drugi pol. odavno ovdje nema dobre pjesme ni dobroga glasa. Kneza sa slusao. Dobra pjesma. Melodija ekstra. Samo to ovi majmuni nece prepoznati. Dobit ce par poena sa Balkana i to je to.
Poslusaj I druge, ima vise "ekstra" melodija :)
poslusao sam, al nisam sve...ko je imao "ekstra" melodiju?
Zelmerlow iz Švedske dobar ko' dobar dan.
Kad se sjetim prije, jedva se cekala ova Evrovizija, okupi se kod nekog kuci pa se gleda, meza, pivo, itd. A sad vala ne znam da iko ovo prati
Mozda zato sto BiH ne ucestvuje?
uhfatio sam jedno 25 minuta pred kraj danas, i glasao sam za Sloveniju, nisam stigao za Crnu goru, ali su i oni prosli :). nisam ni dobro presluso pjesme. ali ovaj show je politica i sto da ne glasam za komsije, makar da se plasiraju do finale. naj vise mi je krivo sto je israel prosao, ko je za njih glasao D: ...evropa treba dati znakove da nije uredu to sta oni rade..prokleta bila. ako ih ne pobjedimo kod kuce, zivot ce mi ogorciti.
Nisi pogrijesio, ovogodisnja slovenska pjesma je jedan od favorita :) Vec je uveliko obradjuju, vrti se 5 nekih varijanti ...
Ova pijesma Crne Gore je više nego solidna al je plagijat pokojnog Luisa!
pardon ..pjesma!
to je tipicna pjescmica ala Zeljko Joksimovic koji tacno zna sta evropa zeli da cuje, meni je ist sasvim OK pjesmica
Aminata
Nisam saslusao sve izvedbe. Od onih koje jesam - Svedska je moj favorit. Iako je originalnost pojedinih dijelova pjesme, po mom misljenju, upitna (REM "element"?!). Od ostalih - Latvija: izdvaja se originalnoscu (rekao bih cak odskace), vrlo jak scenski efekat, jos jaci vokal. Vrlo interesantno. Sto se Balkana tice, Slovenija je, po meni, vrlo solidna. Ispred Srbije, cija je kompozicija, istini za volju, pohvalan izbor, jer salje poruku koja "prolazi" na Eurosong-u.
odlicno, dobra analiza
Kako se ljudi zamlacuju glupostima, a to sto je u BiH svaki drugi covjek gladan, o tome niko ne komentarise. Bitna je evrovizija, jel' ova debela ili mrsava, i sto je peder ostavio bradu.... I mi se nadamo nekom napretku. Nikad!
Kako je Srbija mala naspram Crne gore :)
Zar je ovaj Knez ziv?
Neleta Karajlića i Seju Sexona odvest prekucali bi, 12 12 12...
Ooooo, kakav prijdedlog, hahahaha. Višestruko, komplikovano i ono, kako se još kaže....ma bjaaaži.
Balkon, Zavidovici su metropola za tvoje selo
Nemaju koliko ja znam, ali imaju puno lijepih drugih stvari. Ni ja nisam iz Zavidovica, ali ih cesto posjetim.kao sto sam sad trenutno zbog odrzavanja 15. Medjunarodnog raftinga na rijeci krivaji i usput bujrum svi vi koji mozete doci ne morate biti rafteri ima druzenja i van vode ;)
ima li trandza idze ?
Šta je to?