Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piloti su objektivno, bili neka 2. liga ex-Yu pop rock scene, ali ne zato što su loši već što je bila prejaka konkurencija.
@suština Zato su danas prvi iz razloga sto vise nema tako dobrih grupa ;)
Kiki kao drustveno najneangazovaniji kantautor me apsolutno ne zanima. Pjesmuljke o nesretnoj ljubavi svako moze praviti i na tome mlatiti lovu glupim tinejdzerima, ali Kiki vise nije tinejdzer. Za razliku od vecine svoje muzikantske raje, nije mrdnuo centimetar iz osamdesetih. Zato valjda niko od ozbiljnijih rokera i ne zeli da saradjkuje s njim. Dino Merlin u mini pakovanju, ukratko.
lik cvili na isti fazon 30 godina .. Bajaga je za njega Mocart