Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su simpa ovi decki sa crnim majicama :)
to je SVE tuzlanske raje što je ostalo u ovoj kasabi
Ja volim samo sebe, svog jeeedinog sebe,ja volim samo sebe, svog preeedivnog sebe..Druge ne primjecujem, ni u prolazu, sebe uvijek pozdravljam u ogledalu.... haha
Perica: Vidi gnjurca (Gobca), voda mu do... koljena. Učiteljica: Ali tu nema rime! Perica: Kad' bude plime, bit' će i rime.
svaka cast organizatorima. dobra atmosfera. odlican izbor gostujucih uz pruzanje mogucnosti lokalnim bendovima i umjetnicima da nastupaju uz kvalitetne muzicare regiona. besplatan ulaz!!!! dobrog piva na pretek. veceras ce biti jos jedna dobra noc u gradu soli, lokalni moto party u centru se nastavlja na kaleidoskopu.