Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Nicole uopće stari?
Ozbiljno, kad sam vidio njene slike ja mislio da je ova desna od prije. Tek na ovima poslije skontam da je obrnuto. Dobro se drži.
Na fotkama benda i spotu izgledaju mnogo bolje nego na pojedinacnim .... Ujutro kada se probude su vjerovatno prave lutke iz kukuruza....😂😂😂😂😂
Ti si za njih stanovnica Olimpa :-))) Cao Kikojle
@Trojanac Zahvaljujem Troja...mada nisi tak neko vece pričao....😂😂😂😂😂😂😂 kada sam bila Jelisaveta....😂😂😂😂😂😂 Cao drug....😀😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (89)
Nicole je predivnaaa i dan danas. Jedna od najljepših zena, kao da uopšte ne stari a mislim da je blizu 40-tih. Onaj Hamilton nema pojma šta je izgubio. Zvijer zena!
Nicole je savrsena,savrsenstvo bez mane,prezgodna je.Prelijepa je,i uvijek ce biti.
...okokuzilo se. ni za haltera se nema :))
Sve dobro izgledaju.
Scherzinger k'o grom. I kad je vedro.
istina ona jeste lijepa zena
@pile ... Sluzimo se istinom :)
Nicole ili Cheryl Cole - prepisaao bih ima sve nekretnine ko Bakir Seki
Apsolutno. Dvije najljepše žene!!! :)
Scherzinger - phantom of the opera .. skontas kakav glas ima.. da se najezis
Izgledaju dobro.