Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 KM je PREVIŠE za ove osrednje i pomalo zaboravljene DJeve.
svasta
Sta ti mislis da ti likovi rade za kikiriki i da ce odrzati humanitarni party u Sarajevu. Imamo problem da je proslo vrijeme sadaka koncerata u Sarajevu i da ako hocemo nekog velikog da vidimo, moramo platiti dobro paprene cijene karata... Scena nam je u k***u i ne znam sta bi je moglo izvaditi... Mediji ne pomazu nikako.... Pravo je rizicno dovesti nekoga velikog, kada uopste nemas predstavu koliko ljudi mozes ocekivati uz dosta paprene karte.... Ne bi bilo lose vidjeti Prodigy u Sarajevu jednog dana, prije nego sto umru od droga raznih.
Doved\'te nam Carl coxa pls, Prodigy u q.r.ac Vas ljubim, fatboy slim, infected
Pravooooooo
..JOJ VISE I OVI \"DANCE-DJ\", DAJ BA DOVEDITE NESTO KVALITETNO!!
Moglo bi ovo biti lijepo. Jos ako lijepo vrijeme bude, ako ne budu pustali neke stare stvari (makarska 2005), i ako dodje dovoljan broj pozitivno nabrijane raje.. U svakom slucaju, vidimo se tamo.