Dom mladih
0

Junior Jack i Kid Creme - ljetni party na dva floora

Sarajevo-x.com
Junior Jack
Junior Jack
Pripreme za nastup Junior Jacka i Kid Cremea, majstora house i dance scene, teku u skladu sa planovima. Ovaj dvojac će u petak 10. jula zapaliti Dom mladih hitovima koje su svirali u nekim od najboljih svjetskih klubova, uključujući londonski Ministry of Sound u kojem su bili rezidentni DJ-evi, te kultnu Pachu na Ibizi, gdje su ove godine otvorili sezonu.

Vreli ljetni party koji će biti održan u Domu mladih imat će dva floora. U velikoj dvorani nastupit će DJ Focho, DJ Mili Sefić, DJ Narcis Jr. te zvijezde večeri Junior Jack i Kid Creame. Na bini na kojoj oni budu nastupali bit će postavljeno 21 kvadratni metar led ekrana.

Drugi floor će biti smješten u bašti Doma mladih. Za nešto laganije ritmove pobrinut će se DJ Pest i DJ Regga.

Podjećamo da je Junior Jack dobitnik nagrade za najbolji album snimljen u 2004. godini, na prestižnoj dodjeli “The House Music Awards“, a 2005. godine nagrađen je i za najboljeg house DJ-a na godišnjim DJ nagradama koje dodjeljuje kultna Pacha na Ibizi.

Ulaznice za ovaj događaj se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 30 KM, dok će na dan partya karte koštati 40 KM. VIP ulaznice koštaju 60 KM i ne prodaju se pojedinačno, već u paketu od četiri ulaznice. VIP paket podrazumijeva rezervaciju stola u VIP zoni, flašu šampanjca, te neograničenu količinu grickalica i voća

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnom mjestu na platou KSC Skenderija.