Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinjenica je da na jazz koncertima atmosfera bude takva da te ponese...Svi prostori za ovakve koncerte jesu 'sjedeceg' tipa, pa i ovi koncerti u okviru Jazz Fest-a. Postavlja se pitanje da li u Sarajevu postoje prostori adekvatniji za ovakvu priliku?!
Crni Danko papchino ! Kako porediti narodnjake s elektronikom a elektronika puna jazza papchino.Acid jazz, jazzy drum&bass,techno i house puni jazz elemenata...PAPCHINOOOOOOOOOOOOO....
i like
Jao,...super da se tradicija nastavlja. zao mi je sto necu moci prisustvovati ali sam zato sretan za sve vas koji hocete. Saka cast organizatoru!!! Konacno i jedan predah izmadju narodnjackog i elektronskog smeca ...da 'prostite.
Juhuuuu!! Jedina zamjerka festu je što su svirke u prostorima u kojima si prisiljen sjediti. I kako, zaboga, slušati džez, a da ti šank nije na dohvat ruke. Ne ide!!