Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji mi je onaj dio kad kaže: prbrprprpbprprotorr skio prprpppbprbprb hjo prprpebeaprpbbbtp
HAHAHAA!!!!
Emily Ratajkowski <3
Ovaj momak, bez obzira na kvalitet, može sanjati o milon pregleda na YT. Al' zato Usrani odredi iz BG-a za nekakve pokušaje od pjesama imaju po 20, 30 mil. Šta reći...
sere ko foka.Ovaj repa na engleskom i brzo da ga narod nebi razumio tako da moze pisati raznorazne gluposti.Eminemu bi ovo bilo presmijesno ispade da sad ovaj veci krscanin od pape daj molim vas ljudi.i Ja sam mozda bolji igrac u polju imam bolju kontrolu lopte od Begovica ali covjek milijone zgrnu na tome.jedino dobro u pjesmi je Amel Tuka nekrunisani kralj atletskih staza
Lijepo repas samo te ruzno slusat.
Mozak se topi od količine gluposti...
https://www.youtube.com/watch?v=WeW2vHkXwVE
Eminem na APARATIMA
Koja je poruka ove pjesme i spota? Navija na zelju, bilda i jako brzo prica? :D
ma, daj...
msihamer je tito kaki spid i minem !
ali je dara bubamara brža na 100 metara !
Ja licno volim samo masnu repcugu! https://www.youtube.com/watch?v=N6XhzXB3oY8
jer je to prava repcuga!!!
Kad već voliš prljavoo https://soundcloud.com/geza944/enigmatrikz-radna-klima-gezin-remiks
Govorim engleski fluentno,eminema u "rap god" razumijem 99%,dok biggu ne mogu skontat nikako sta govori...mozda je do akcenta,ili neceg drugog,ali porediti se sa eminemom...dunno.
k'o voda ocam'. :D
Ne mogu da vjerujem kakve stvari se pisu po komentarima. "Ne moze on od Eminema biti bolji, bla bla, kako je bolji od Eminema ako ja prvi put cujem za njega..." Pa samo da je tuđe bolje od našeg! Samo vi kupujte hrvatske proizvode, pa se zalite kako nam drzava propada. Ko li je kriv zbog toga sto nam je ekonomija slaba?
Pa ne trebamo ga dizati u nebesa, ali ne trebamo ni Eminema brate
Ako neces Eminema dizati u nebesa koga hoces???
Vidio sam te jednom, stvarno si BIG!!!, a sto se tice repa, mislim da te raja treba podrzati, jer si ti po meni jedini u BIH koji se bavi "Ovim repom"....svaka cast!!!
"Jasmin Alić krepao brže od Eminema."