Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahah... Kraljevi, svaka cast !!!
hehe ovi su ludi pas lubavi
mnjmnjnmnjnmnj luuudaaaa hahahaa kraljevi LAKA BETON
Svim seljavcinama i vehabijama i ljudima nize inteligencije jedno malo pitanje: Ko je vise uradio za POZITIVAN imidz BiH u svijetu; Laka i Mirela, ili Arzija Mahmutovic?
nema nista simpaticnije kad glupan naziva nekog glupim...ja jos nisam jos sreo glupana koji je svjestan svoje gluposti...ja inace ne bih vrjedjao ali posto vidim da si ti u tom folu evo ti malo tvoje\' medicine\'. sama cinjenica da sam sebe zoves \'englez\' govori koliki si papak...neka te u engleskoj...
wtf is RS ?
i ti mislis da je normalno to sto on zivi u svome svijetu? :D :D :D haahahahahha da niste bili na istoj terapiji? :D: D: D
Moja seka zamotana ko i mater. Ja ih i ne razlikujem. Komšinice iste. Nindže ko nidže. Jedino je komšinica sa prvog sprata drugačija, ima plave oči.
I tvoja seka zna dici noge na ramena isto ko i mamica pa sta joj fali....jah...pogotovo kad je kakav obrezan povali...
Genijalno i duhovito poput Lake. Za peticu!
Dobro je ba. Laka zna Kuran napamet. Pametan je on.
Šta vam je ljudi ovo je ekstra. Laka se šprdao sa Evrovizijom pa se i ovi još jednom šprdaju sa istom i kao idioti još izaberu pjesmu kao najbolju. Kao što neko reče \"nije Laka za seljaka\", tako i jeste. Momak ima više u glavi nego pojedini ovdje što nemaju (oprez dobro razmisli o ovoj rečenici prije nego je komentarišeš). Lik jednostavno ne j... svijet ni 5% kao što bi i trebalo živjeti. Svaka čast opet smo dokazali da smo majstori u glupiranju i da nam u svijetu nema ravnih kada čak samo i imitacijom naših izvođača uspijemo osvojiti prvo mjesto.
Sta ste se lake ufatili, Mirela guzara i pol a oni o Laki raspravljaju ;)
laka je orginal, to se vidi... samo je ovu kravu iznajmio od engleza.
Sarajevski klošar.