Evrovizijski fanovi
0

VIDEO / Imitatori Lake i Mirele pobijedili u Britaniji

Sarajevo-x.com
'Laka i Mirela' pobjednici su 'Evrovizije'. Na godišnjoj evrovizijskoj konvenciji, OGAE, u Velikoj Britaniji dvoje Engleza glumili su naše evrovizijske predstavnike iz 2008. godine i pobijedili.

Simpatični Englezi koji su još simpatičnije otpjevali pjesmu 'Pokušaj' koju je Laka izvodio na 53. takmičenju za najbolju pjesmu Evrovizije, osvojili su najviše glasova na evrovizijskoj konvenciji koja okuplja sve fanove ovog evropskog takmičenja.

Pjesma naših predstavnika je pravi hit, a simpatični Englezi su i više nego dobro odglumili Laku i Mirelu, te zadivili prisutne fanove koji su svojim glasovima odlučili da 'Laka i Mirela' osvoje prvo mjesto na OGAE-i.

OGAE je najveći fan klub evrovizijskog Festivala koji ima svoje ogranke u svakoj evropskoj zemlji. Okuplja sve ljubitelje Evrovizije koji međusobno razmjenjuju informacije o pjesmama, takmičarima, a svake godine održavaju svoju konvenciju.

Ovogodišnja konvencija je održana u Velikoj Britaniji gdje su fanovi izvodili njima najdraže pjesme koje su se takmičile na ovom evropskom Festivalu.