Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna opet pobjeđuje (Y)
nikada nisam bio fan muzičkih takmičenja ali ovu malu Ilmu je vrijedilo poslušati, kapa do poda za curicu.
Fenomenalni su, od Ilme, Harisa i Lukijana ne znam koga bih odabrala. Svo troje to je najbolje, a prvi put sam cula Lukijana, kakav fenomenalan glas mladic ima, nevjerovatno.. Zelim im da uspiju svim srcem. Bravo barem u ovpj nasoj Bosni imamo da se ponosimo sa njima.
Bosanci izdominirali...:)
Ilmica je naša kraljica. Haris je također bio odličan. Od početka sam znao da će proći oboje. ipak su oni iz BiH :-)
Steta sto je Lejla Babic ispala iz takmicenja, jer je ocigledno da djevojka ima XXL factor.
Bravo.ali me ljuti cinjenica da uvijek nasi ljudi moraju otici negdje drugo da bi uspjeli jer domaci strucnjaci koji su desetljecima uhljebljeni na budzetu kantona ne mogu ili ne zele da radjaju nove talente i da ih stvaraju.
Genijalno. Naprimjer, kako Ilma otpjeva neku pjesmu , bolje mi u njenoj izvedbi zvuči nego u orginalnoj. Savršeni su svi.
Ja ovde vidim 2 takmicara iz BIH,Lukijan je iz Banja Luke,a to vam je vec van vase jurisdikcije.Covjek je rodjen u Uzicu,zivi u BL,i sve je osim bosanac.On moze do pobjede,a ovo dvoje ne.Ilma je odlicna,ali suvise mala i jos mora da uci,a Haris,po meni je jos ne zreliji od Ilme,pjeva fino,ali za mene je njegov glas previse zenskast,doduse mozda jos nije mutirao.
a gdje je Banja Luka, da nije u Francuskoj? Ja koliko znam, a znam da znam, i Lukijan ima BH državljanstvo...
Previse se drzite tog drzavljanstva,sjeti se da smo svi imali onaj pasos YU sa kojim smo mogli gdje smo htjeli,pa je ubrzo posluzio kao dio sredstva za toalet.Lukijan je prvo drzavljanin Republike Srpske,kao i svi mi,pa onda BIH,i na kraju Srbije.Banja Luka je u Republici Srpskoj,glavni grad.BIH je nama nametnuta i mi to moramo za sada da trpimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
samo naprijed Bosno i Hercegovino...
Sto nije Mija Martina u ziriju?!
Odavno nisam ni vidjela ni cula nista ljepse i bolje od Lukijana, divan je :))))))
Emina samo sto p... nije dala onom Aleksu. Lik prosjecan pjevac ona ga gura. Izbacila je onog rokera da bi ovaj proso zato sto svrsaje na njega :D
..šta radi??? :)))
Ilma - najbolja! Haris - najslađi! Lukijan - pjevač na mjestu! Divni su!
djevojcica dobro pjeva i to sve stoji. ali samo dobro pjevanje ne cini x factor. za to treba imati karizmu a to ovdje nismo vidjeli. plus sta ona moze s 13 godina? nista. premlada je za ovo.
...harizma, ako je ima, dolazi kasnije....
Šta je sa Tamarom Milanovic ? Šta je sa Mladenom Lukićem ? to su X-factori !!!
iritantna ova mala u pm...
ta ti je na mjestu... ali dzaba kad ona pjeva-razvaljuje..
istina da dobro pjeva, to stoji...