Koncert u Zetri
31
Iggy Pop dolazi u Sarajevo!
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Art Zone ima čast najaviti ekskluzivni koncert jedne od najvećih muzičkih zvijezda ikada- Iggy Pop-a i legendarnog benda The Stooges, koji će se održati u Sarajevu 01. oktobra ove godine u olimpijskoj dvorani Zetra!!! Ovim koncertom ovaj svestrani umjetnik će predstaviti svoj zadnji studijski album ‘’The Weirdness’’! Karte za ovaj jedinstveni događaj koštati će 35 KM ( teren) i 45 KM ( tribine) te 120 KM V.I.P.! Svi zainteresirani moći će izvršiti rezervacije karata putem našeg web site-a http://www.art-zone.ba već od 01.08. 2008.! Rezervisane ulaznice će se moći preuzeti, čim iste budu puštene u prodaju, u drugoj polovini osmog mjeseca o čemu će korisnici biti na vrijeme obavješteni!
napokon da nesto nas nesto nezaobidje
I ja imam tetku, o da!
a ko to placa? cia snajko, cia.
Brega samo neka radi seljankama tipa Severini pjesme mislim da su se njih dvoje nasli samo tako GAS GAS fujjjjjjjj. A fakat se radujem ovom koncertu nadam se da ceZetra biti puna!!!!
Ne spomenut da mu je Bregovic napravio , sto je i sam Iggy Pop nedavno izjavio, najbolje pjesme u karijeri cini ovaj izvjestaj nepotpunim.
..dobio sam majicu u tri boje bojenu...:) wow..svaka cast, radujem se ovome..nadam se da ce biti ok.. ..i bez djecijeg piva...hahhaha
Valjda ce ovaj puit bit piva onog pravog a ne djecijeg.
super ali mislim da je zetra prevelika i da ce biti prazno...steta
Pa bas nek se potrefi sa nekim koncertom u Aqua-i :)
Napokon! Samo da se ne potrefi sa nekim koncertom u Aqui u isto vrijeme :)
odlicno, sve sto organizuje Art Zone ispadne super. spasavaju kulturni zivot naseg grada.
joj sto volim iggy pop