Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Engelbert Humperdinck ucesnik ovogodisnjeg eurosonga nam dovoljno pokazuje sta misle o tom takmicenju zemlje koje ga ustvari finansiraju.Ovo se takmicenje jedino odrzava od propasti sto na neki nacin redovno evropljane podsjeti da postoje neke druge evropske zemlje.Kada evropska unija zakljuci integracije balkanskih zemalja i stavi tacku na i sto se tice prosirenja evropske unije tada ce objaviti da je evropa kompletna i da je eurosong obicno bacanje novca kroz prozor.
Ne jedi vanago sine...
najveći potez koje su napravile neke nepostojeće sekte koje dominiraju svijetom, je: vjerovanje u dominantnost iluminata i masona, slusanje muzike, gledanje filmova, čitanja svakakvih knjiga, pozivanje na rad i samo rad, i tjeranje nekakve karijere radi takmičenja u društvu... protiv oca, majke, brata, sestre. nepoznata sekta preovladava.
ma dobra pjesma, obicno najbolje ne pobjede vec \"dobre od interesa\" mes cini da imaju sanse :D
klocv