Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko kako se moze doci do ulaznica za koncert aleksandre radovic???
gdje ce se karte moci kupiti i prije dana koncerta ?
kakve ba\' djeve? nijedan izvodjac nije dj ako nisi primjetio...a program je odlican - onako regionalni - za svakog po malo -- k\'o ce ba svih devet dana ici na koncerte u gluho doba noci - idi samo na ono st ti se svidja, a za ostale ima ko hoce....ja se iskreno radujem prljavom kazalistu- samo su jednom bili u sarajevu od rata i to je bilo prije cca 10 godina....
lose prelose jesu li vam dzaba ovi izvdjaci ili placate u naturi mogli ste i dovesti nekoga ali ne vi se ugledali na ove dj-eve pa sve po starom niste novo ime doveli od rata
daj ba...ko to nije usao prosle godine? ja nemam akreditaciju i nikad nisam platio kartu, vazda neko ima pozivnicu ili te puste....a slazem se da je boban markovic beton, a svirat ce u koloseumu pa eto....
predivno. vazno je da ce akreditirani shupci moci uci besplatno, a da cemo mi koji placamo za ova sranja ili poljubiti vrata, ili morati platiti velikih 20 maraka da bi usli i gledali ove nizerazredne zabavljace. kenjam im se na njihove akreditacije kad su 7-8 dana ko fol z.a.j.e.b.a.n.i a ostalih 358 dana niko i nista. inace, orkestar bobana markovica je bio najbolji.
Inace, Cannes i Sarajevo su tu negdje. buhahahaha Koji turisti? Koje pare? Jedino SFF trosi pare i to poreskih obveznika. Cca milion KM! Preko 100.000KM dnevno gradjani placaju za ovaj festival!
Inace i u Cannesu, after parties, pocnu kad i filmovi. Kako bi stanovnici Cannesa mogli ici na njih i stici na posao ujutro. Prestanite misliti da ste vi -sarajlije- najvazniji. U ovom slucaju, najvazniji su turisti koji dodju u grad i trose pare.
@andrej Čuj legendo da ti tata nešto šapne na uho kad već niko nije. Ovaj festival je napravljen svrishodno za potrebe sff-a. Drugo, svi filmovi traju do najkasnije pola 1 navečer, pa bi bilo glupo da počinje svirka dok ljudi sjede u kinima, kontaš drug???? Festival pokušava da bude u terminu kako bi gosti festivala mogli stići nakon filma na svirku. JESAM LI BIO JASAN......?
Bio sam ja na SFF nebrojeno puta. Mogu da žive besposličari koji ujutro ne moraju da ustanu na posao, a za radni svijet termini koncerata su kriza. Ali može se tako kod nas kad se ne zna ko pije, a ko plaća. vani je to puno bolje i pismenije urađeno.
kad vec heineken daje pare (i to brdo para) zar se nije moglo dovesti nesto sto odavno nije bilo u sarajevu... ovo je sve VIDJENO. i to vise puta.
Lipe cvatu sve je isto ko i lani heeeej
Hahahahaa, čuj lika ... 2 sata ujutro kad normalni svijet spava, hahahaha, Andrej Andrej, ti očigledno nikad nisi bio na SFF-u. Ne jarane, za SFF se ne spava, tad se živi. Što se program tiće, meni je iskreno super. Prljavci nisu bili ne pamtim, Dubioza uvijek odlična, Dvadesetorica nemam riječi, TBF i Zoster vrh, Bombaj štampa isto tako. A kako nije sve baš radi mene smišljeno :-), nema ništa protiv da bude i Colonia i Cubismo, biće raje koja će im se pravo obradovati
moglo je i bolje. Kosheen su definitivno bili najbolji :D
Extra