Serija koncerata
0

"Heineken Music Stage" vrata otvara 12. avgusta

Sarajevo-x.com
I ove godine će tokom trajanja Sarajevo Film Festivala biti održan "Heineken Music Stage" u sarajevskom Domu mladih. "Heineken Music Stage" će svoja vrata otvoriti 12. avgusta nastupom grupe Cubismo, a potom će 13. avgusta nastupiti Aleksandra Radović, 14. avgusta grupa Colonia, a 15. Dubioza kolektiv i Dvadesetorica.

U nedjelju 16. avgusta na Heineken Music Stageu će nastupiti Prljavo kazalište, dok će u ponedjeljak 17. avgusta svoje koncerte, u sklopu Projekta Jaeger Music Night, održati mladi sarajevski bend Rigorozni i zvijezde večeri grupa Bombaj štampa.

Darko Rundek i njegov Cargo Orchestra svoj koncert će održati u utorak 18. avgusta, dok će u srijedu 19. avgusta na "Heineken Music Stageu" nastupiti grupe TBF i Zoster. Zadnjeg dana, u četvrtak 20. avgusta nastupit će Ljiljana Buttler i Sarr e Roma.

Ulaz na sve programe besplatan je za sve akreditirane na Sarajevo Film Festivalu, kao i za sve one koji uspiju doći do pozivnica "Heineken Music Stagea". Ograničen broj ulaznica bit će pušten i u slobodnu prodaju, po cijeni od 20 KM po programu.