Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj si Galide...Nek si nam se vratio samo da nam jos dugo pjevaš!!!!
Oprostite, ne vidim bas dobro ali koliko sam skont\'o vidim da me jos uvijek volite, bio ja celav, corav, peder, pijanica, formula 1 vozac. Zapamtite da cu uvijek biti uz vas *hic* i da cete imati poteskoca dok se rijesite ovog starog prdonje *pardon* mene. Ovaj, hehehe, hahahah, huhuhu, kako se pise juporn?
Damire, cobane !! Stoko od ljudskog stovrenja, kretenu, ne covijeku.....itd Umri, crkni, obijesi se, upucaj se ! Takve poput tebe treba uputiti na goli otok !! Nisi covijek, nisi NISTA, ni zivotinja, ni svinja....itf STOKO, BUDALO, ZIVOTINJO..itd Halid je stvorenje koje priblizuje ljude na Balkanu a tebe treba obijesiti visoko i kratko !
Halide cijela Hrvatska te voli !! Ziv ti bio nama, nacionalisti nek crknu !!
Aferim ljudino i sine Bosne i Hercegovine! Zivio nam sto godina LEGENDO! BiH4EVER!
na kraju se culo gazi gazi gazi ustase.....
za Huha E tebe treba za predsjednika majstore, dugo se nisam ovako nasmijao...
http://www.youtube.com/watch?v=ohIaA-utzLo
Tako je Damire, zivio Damir...naserem ti se u usta gnjido....
Evo poceli se iz srbi iz stala javljati - sta ti je wireless
Neshvatljivo je da su zagrebcani tako nisko pali da slusaju jednog obicnog seljaka iz sarajeva. Mamicu vam svima koji ste bili prisutni sve vas treba pobiti !
kako je bio dobar ovaj koncert jedva cekam sarajevo...............halide ljudino ogromnog srca volim te
Auu bre sto vole bosance u Zagreb. Halid je postao prava mega zvezda. A imamo i velike zvezde Era Ojdanic, Djej. Mile Kitic, Tina Ivanovic ali oni samo pevaju u kafanama nece nikad biti prave zvezde nisu bre tog tkiva jednostavno bre.
Hvala, hvala raja volim i ja vas. Na ljeto akoBogda napunit cemo svi skupa Maksimir i Kosevo. Vas Halid!
Halid je jednostavno najbolji i tu nema dileme!!!!!!!!!!!!!!!!!!