Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ovo na rodjendanu nije sviralo nije ga ni slavio
Posljednja godina da se Juga ujedinjena od Vardara do Triglava predstavila Europi. 1991. Slovenija bojkotirala, 1992. Hrvatska i Makedonija napustile, 1993. Srbija izbačena zbog rata u Bosni
Poruka za raspamećene klix administratore: Mislite da neko gleda te reklame od 13 sekundi prije videa ??????? Cim krene reklama odmah ukinem video komplet. A samo ste postigli da u buduće necu otvarat nijedan video jer znam da me ceka paglu reklama od 13 sekundi. Samo kazem.
jbt. da ne povjeruješ, godinu nakon ovoga ja u herceg novom, i slušam rokačinu preko brda oko dubrovnika.
ma ovo je samo sarajlijama neprevazidjeni hit - isto kao i sve pjesmice plavog orkestra debilizam do bola koji svaki dan se cuje na RSG
pjesma u stvari "onako", glas nije ni "onako":)...al dzaba kad se napravi hit, hit je! a ovo je bio hit. sjecam se poslje Eurosonga, na svakome se cosku ova vrtila...pogotovo djevojke, ma svaka ludila za ovim hitom. Godinu dana ranije, Riva osvaja Eurosong (!!!!), ja se poslje Eurosonga i ne sjecam da sam je igdje cuo!
Ne razumijem zasto se Tajci provaljuje po Facebook-u? Pobjegla je u Ameriku u doba naj vece popularnosti da bi izbjegla "" pad sa trona "" jer kako rece bilo je od velike vaznosti ostati normalan u ono vrijeme popularnosti. Pjevala je po crkvenim saborima i tako i danas nastupa. Iako je moja generacija, nista se promjenila nije, ili je ovo stari snimak. ( Salim se). Bila je bombona
dobra tajci ocam'
sad će commi marshal napisati ''bilo je to u našoj divnoj Jugoslaviji..''
Ajde da ne lažemo, ove noći :)
nemoj molim te, nisam obožavatelj Juge..ali sam iznenađen koliko Jugoslavena ima u Zenici, pošto su vezali zastave 1992. sa Hrvatima i danas su nacionalistički dosta nastrijeni. Za Tuzlu i Sarajevo mi je logično ali ne i za Zenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Namještaljka, hahahha. Ma bjaaaži, sve s rukicama tamo-vamo.
i'd hit it
imamo i mi bošnje svoju TAJČI JASMINKA HAMZA - TAJČI dobra MILFača
Ovo mi je najdraža pjesma bila kad sam bio mali,imam čak i kasetu kako plešem uz pjesmu xD
Mene je vala nervirala.. glupi tekstovi pjesama uz ofirno kopiranje stila Merlin Monro.. Možda bi vremenom postala dobra pjevačica da je potrajala ona zemlja..
...uh ubila se za utiranje trase puta :)))
Melin Munro luk