Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA BUDALA OVO SAMO SNIMI .... PA OVAJ NE ZNA PIJEVATI UOPSTE .... POSLUSAJTE PARADU KRIVIH TONOVA .....
Hahahaha Pa ima li kraja bolesnoj ambiciji ovog Berina Tuzlića?!? Lik probao sa ovim odronom od benda još davno i ništa se nije desilo. Pa osnovao još veći odron od grupice Paranoid i tu se još više provalio. Nakon toga krenuo sa još jednim propalim "projektom" zvanim grupa Bezbeli apstraktlije i kad je skontao da to ni njegova familija ne sluša, evo ga nazad sa ovom zajebancijom opet. Pa stvarno, dokle će neki ljudi svoje frustracije liječiti preko naših ušiju i očiju. Žasu. Od ovog su samo ona Dvadesetorica veći odroni.
IMAS PRAVO ; ONA DVADESETORICA SU FAKAT ODRON ODRONA NR 1 !!! OVI SU ODRON 2 !!! - ALI TRUDE SE DA BUDU ODRON 1 !! ;O))) NEMA TRECE --PARDON - IMA TIFA !!! HAHAHAHA ...
"nakon završetka rada na albumu dolazi do zasićenja i prestanka nastupa. " Čijeg zasićenja? Ovakvih likova rođene su matere zasićene!
JES VALA ; OVO NI ONE JADNICE NE MOGU DA PROVARE SEVI