Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj golisava hajdi....ovo je cista umjetnost a kad se ove kurave sa umjetnim sisurinama i golom guzicom koje objavljujete...to je sexy i lijepo...MA FUJJJJ!!!! hajdi je jos i supruha seal-a...pa taman da joj se i gdjica vidi...bar ima opravdanje!:)
prelijepo
Zan i ana su bas savrseni jedno za drugo,oboje su kreteni,trebali su razmjenit brojeve! A stvarno,pa moras imat 15 godina da ne znas za Seal-a i njegov rad i kolika je covjek zvijezda a i ljudina. Heidi nije losa zena,fino izgleda za svoje godine i s obzirom koliko je djece rodila,nije po mom ukusu,ali joj se mora priznati da dobro izgleda a da je ne vrijedjam poredeci je sa ovim nasim seljankama,koje imaju trbusine od 13-te godine,i podbratke i vec su oko 20 ko ohrndane.Kad rode djecu odmah ih mozes bacit u staro gvozdje,hem su ruzne,hem se ne brinu o higijeni,hem smrde na jeftine slatke parfeme,hem se vulgarno oblace bez obzira sto su gradjene ko vreca krompira! Nema sta nase zene su u globalu grobine uz srecom pokoji izuzetak.Sto je najsmjesnije bas te balkanske rugobe su umisljenije od jedne Heidi Klum koja je po svakom mogucem standardu za svaku redom boginja! poklopite se snase,i budite sretne kad vas pogleda koji papak,to je vas domet!
Bez zlobe, molicu lijepo... Seal ima bogovsko tijelo, o faci no coment.... Klum i Seal imaju 4 bioloske djece + 1 djevojcicu iz neke ranije Klumove veze. Zena je prelijepa. Treba samo pogledati nase mahaluse nakon 30-te, rodile ne rodile sve su ko snashe:))
a ti si vjerovatno simbol za ljepotu :D
ama, mene ovaj ruzni stvor ne bi smio dotaci a i svabica je srednja zalost
koji si ti imbecil!
Da nije Heidi nebi niko ni znao za njega,imao jedan samo dobar singel ostalo karina,ima zenu boli glava daleko od toga,a on mora da ima dobru kurblu cim ga toliko voli....xD
pjesma za 10, spot odlichan!
i Lenna je djevojcica al spot i je bas sladak i pjesma je lijepa
I Lou je zensko
Seal i Klum su se vjenčali 2005. godine i imaju petero djece - Lennija, Henryja, Johana i Loua. Pitanje za milion maraka-koliko djece mozete izbrojati u ovoj recenici:)))))