Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci, svrbi me mindza!
Joj zasto nisam u Sarajevu da gledam ove mocne dame kako pjevaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Danas mami kupila kartu :)
ukupno imaju 215 godina
ove babe koje u prosjeku imaju 75 godina mogu i pjevati samo u Sarajevu, a dive su bile prije dvadesetak godina.
net(ć)ko?
Joj Tereza Kesovija.... PA PEMZIONERKO IDI U PEMZIJU VIŠE NAPORNA SI!!!!!
Zašto su sve karte iste cijene - uvijek je bila klasifikacija karata (prvi reovi, zadnji redovi, lože...)? Karte su baš preskupe.
@vjeko e jesu dame upm,ohrndale babe ciji je zenit prosao jos 80tih,a sada im ni (pra)unucad ne daju ni u kuhinj pjevati.Sto se sr.b.ijanskih ku.rv.eshtina tice tu si u pravu(ukljucujuci i njihove muske kolege)...
Konacno prave dame da dodju u nas grad. Dosta je i previse one zgadije iz turbo-folka da nam zagadjauju nasu kulturu. Razne Cece, Seke, Brece, trofrtaljke koje nam dolaze sa svojim silikonima, moglo bi se zadihtovati vrata i prozori pola Sarajeva.
Svaka li furda dolazi u moj grad jbt...