Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Suvara i dalje reklamira ok fest. Ne mislim ga otkazivati,dzaba sve daj samo da ja zaradim
ovi nisu normalni
U ovom momentu, za vrijeme pandemije, to je zadnje mjesto na svijetu gdje bi normalan čovjek trebao da ide. U ostalom, svi borci za slobodu bi mogli u toj tzv. državi završiti u zatvoru. Ići tamo je teški idiotizam.
Propasce mi 10h tabli andola sto sam spremio za exit(ovi stranci misle neka Srpska droga)
@nepogodan66 nije to takav festival na exit svako nosi svoju robu provjerenu druže magija je to
Ima da se nagudriram dok mi oko ne ispadne
SRPSKI Festival...
@PAOKARA Pa srpski ne znam sta se cudis? To "srbijanski" ste vi izmislili pitaj Boga sto. Svi osim vas govore "srpski"
Klosari, heavy metal fan besposleni tinejdz narkomani sto kazu ne pijem kafu sa secerom, stetan je secer...pa onda uzme popije casu eksera itd...ma divno okupljanje. Hepatitisa C, Tripera, Hlamidije i varikoznih vena od pucanja heroina ne nedostaje, korona je najmanji problem hahah
@Genauso najbolji na svijetu sta sam britanki iskresao a i one mene pa fala Bogu evo ko momak
@genauso haj mrs.hh u walter lego kockico
555-333