Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZE LI SE TAMO PONIJETI ROSTILJ???????????
uspio je Almas dobiti slobodnu smjenu iz nocne...
Biće isto kao prošle godine kad su Letu štuke svirale u domu mladih i bila šačica ljudi :S Naša omladina je očito raspoložena za paradu \"pijanstva i kiča\" u vidu narodnjaka,sisa i guzica na sve strane... Super ideja,ali mislim da neće biti puno raje.
Nema Elvisa bez Zije kao ni Jabuke.
Elvis Elvis Elvis J. Elvis Elvis Elvis Kurtovich @eki ne vjerujem da ce svirati, Elvis je vise tu da svojim prisustvom i sthihovima oboji praznicnu atmosferu ;D
Ko mu dođe ovaj Igor Tokić? PR Toplana,Sarajevogasa,Telokoma,Vodovoda..
E moj Almase,tebe ne slusa vise ni majka rodjena
ismet bajramovic-celo ;)
MI SMO DELFINIIIIIIIII, la la la la la la la DELFINI MISTIČAN DANNNNNNNNNNNN la la la la la la SAGRADITE MOST DO MOGA KRAJAAAA MOST DO MOGA ZAVIČAJAAAAA.................................................................
\"A nek\' si mi neki gradjanin. Takvi su gori papci od ovog prvog sto se vjerovatno salio\". Sa sela sam i ja, ali ne ponasam na seljacki nacin! I NADAM se da je to samo bila sala s njegove strane!!!!!
jel ovaj nediiim ustvari bombaj stampa?
A nek\' si mi neki gradjanin. Takvi su gori papci od ovog prvog sto se vjerovatno salio.
koja postava EJ KUROVICA svira ?
@ROSTILJ Ne moze!