Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno najjaci bend u ex-yu ... Emir i FC Svaka cast i samo naprijed!!!
bas je dobar bend ima dobrih pjesama..sa ny roma, ti i ja sevdah bluz alina itd. a uopste se ne uvlaci klintonu nego ga poziva da izvuce ovu zemlju iz sr*nja za kojeg je on djelimicno odgovoran
bas je dobar
Fakat ste bolesnici svi vi koji ostavljate ovako zle i odvratne komentare, jer se iz njih tako moze skontati koliki ste luzeri. Ali vam to iz vase anonimnosti ne moze izvuci. Usput ste i glupi, jer ocito ne procitate teks prije pisanja svojih moronskih komentare. Tako mada u tekstu pise da je pjesma parodije, neki pisu da je pjesma \"uvlakacka\" ili sta li. Sramota me biti na sajtu sa takvim krelcima majke mi. A sto se tice spota i pjesme, sasvim je to ok.
Vidim ovdje komentare uvijek istih ljubomornih kompleksasa. Doduse sve ih je manje, pa je i to nesto. Emiru i ekipi cestitam na odlicnom novom albumu! Na novom albumu postoje i puno bolje pjesme od ove, ali je i ova odlicna!
Gore pomenuti saradnik kamila sa vrlo ozbiljnim slucajem hipotermije je jos jedan od pripadnika skole \"Sebi Dovoljnih Umjetnika\" - vrlo popularnog umjetnickog pravca na ovim prostorima. Generalno, to su mediokriteti sa vrlo visokim misljenjem o sebi te vrlo ogranicenim poznavanjem opste kulture, sto kompenziraju plagiranjem svega i svacega pod zabludom da rade nesto originalno.
Kakvu crnu publiku? Ima li taj covjek svoju PJESMU. Ono... 100% njegov proizvod, bez da ukrade od Stonesa, da se njegov uticaj svede na to dovede Kravitza ili da mu je Adi Lukovac napravi?
Nekim ljudima bi trebalo da se zabrani bavljenje muzikom.. da postoji zakon koji ce pojedinim ljudima zabraniti bilo kakvo bavljenje muzikom....
bo te pjesme i uvlakače
Eto ti se našo da nama objasniš kako je nama, dok ti na floridi sunćaš ciglu po ciglu
JA fakat ovog lika ne kontam i imal on uopste svoju publiku jbt kakvi kretenski textovi i sranja. Jedin stvar koja je dobra je ona sto je Adi Lukovac radio remix Sarajevo, NY, Roma
a gdje su lenny i ac dc?