Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ga svi produvat Edi zajedno sa bratom jalom
a bio dogovoren koncert za 31.05. i nakon uspješne peticije/akcije obzirom na datum obilježavanja genocida u Prijedoru pomjeren je na 01.06. bravo za inicijativu, ko god je pokrenuo!
Sto se lova od grantova kupi, a Edo od jevreja naucio njihove bakrace Dzaba ti Edo, pokazao si svoje - tragican si slucaj Ona te tvoja oko prsta uvila neznas ba ni ko si vise... djeca ce to loknice nositi da babo ti se u grobu okrece Ne daj mi Boze potomstva sa kojim neces biti zadovoljan i koji ce iznevjeriti ko su i sta su
Na sta spade Edo