Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edo ma.te.r im je.bi
sa edom u isti rang može samo TBF, sve ostalo na balkanu su ki.te. ko su reperi, oni kreteni vikler i ajs, ona pic.kica marcelo, nered i stoka(za nih nemam rijeći) i slićni? bio nekad i PRTI BG i voodo popeye i to je to. sve ostalo, ovi neki naši što svi isto zvuce, metak i slicno, ma daaaaj
Ma znam ja tu pricu o Frenkiju kao su*ku od co\'eka,al na bini i on daje sve od sebe.Kad se zavrsio koncert mi sjedili u parku i Frenkie castio pivom. Nije meni do te pive ba,popili smo ih bruku tu noc,al ispostov\'o je onaj nas domaci kodeks.:D Iskreno i ne zanima me kakav je kao covjek,jer ja postujem njegovu ziku,posebno stariju.A o njegovom karakteru nek brinu ljudi koji su oko njega :-)
popularniji je od tvog komentara :D
Aj, vjerujem ti za Edu, on se vazda i izdvajao, ali za Frenkija...odron tip, hodajući kondom. Em što je on sav takav, em sto mu je zika sva u tom fazonu. Cigan, jaro, cigan...i ne mislim na narod već na karakternu osobinu :)
a bio na Flavour-u neki dan.On i Frenkoza pokidali ... Matorci to najbolje rade još uvijek.
jel to ima boljeg emsija?
ko ga ebe, nisu ga trebali ni zvati. ima dobri bendova na festivalu svakako
Oni koji još uvjek žive u tom periodu :D
Cuj,popularni,ovo je propalo prije 10 godina,ko jos njega slusa