Jaeger Music Night 2012
1

Dvoboj grupa Filling Silence i My Last Suicide u Livnu

Klix.ba
Filling Silence
Filling Silence
Na trećem muzičkom duelu u okviru programa Jaeger Music Night 2012, koji je održan 10. augusta u Žepču, grupa Neuro zbog opravdanih privatnih razloga nije bila u mogućnosti nastupiti i stoga se grupa Aesthetic Empathy automatski plasirala u polufinale Jaeger Music Night 2012.

Program Jaeger Music Night 2012 nastavlja se četvrtim četvrtfinalnim muzičkim duelom u petak, 17. augusta, u klubu Moulin Rouge u Livnu, a nastupit će grupe Filling Silence i My Last Suicide. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 21 sat, je besplatan, a kao specijalni gost nastupit će banjalučka grupa Kazoo.

Za bendove Filling Silence ili My Last Suicide glasat će publika i to na tri načina: tokom svirke, putem internet stranice www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Glasanje na web stranici www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina trajat će još sedam dana nakon koncerta, do petka, 24. augusta. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

My Last Suicide
My Last Suicide
Podsjećamo da se na konkurs za učešće u četvrtom izdanju programa Jaeger Music Night 2012 prijavilo 18 bendova iz cijele BiH. U narednom periodu nas očekuju dva polufinalna koncerta Jaeger Music Night 2012, u kojima će učestvovati bendovi Karma Guru, Big Brothers, Aesthetic Empathy te bend koji pobijedi na posljednjem četvrtfinalnom koncertu: Filling Silence ili My Last Suicide.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Night bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tokom programa.

Vezani članci