Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahah.... Extra!!! Kontejner je prejak!!! E sada cekam ove stranacke hahare da krenu kenjati po pjesmi!!!
Odlično! Na metha se ne obazirite, on je odavno izgubljen slučaj.
Meth, pa ti si bas karina od covjeka al ono bas karina... dobro, ovo nije neko umjetnicko djelo, jednostavna pjesma al nije to poenta jebi ga. Al eto slazem se da su bezbeli apstraklije i android, aspirin il kako se vec zovu, karine od bendova al ne iz razloga koje ti navodis
jest sarajevo dotjerano nema sta..papira se potrosilo mogao se citav kanton obezbjedit sa knjigama u osnovnim i srednjim skolama..alal vera doktori!
Ovih dvadeset debilčića je nešto najneduhovitije, najnapornije, najdosadnije i najisfrustriranije što je Sarajevo isprdnulo. Dakle, dvadeset odraslih, ali jako neuspješnih likova, koji su smješni i duhoviti samo grupici retarda iz Kriteriona i Izloga po svaku cijenu i na svaki način žele postati poznati, relevantni ili šta već, a ovom pjesmom su sve ovo i potvrdili. Ali sreca pa se vise niko i ne osvrće na ovih 20 kokuza, koji sve svoje životne frustracije i neuspjehe pretvaraju u maltretiranje svih drugih, a s obzirom da tu ima i članova drugih bendova (Skroz npr.) i ministarskih sinčića (od ministra Šarića mali, mada mu tatu ne vidim u ovom spotu iako je tatinim likom /Hrvatom-karijeristom iz SDA/ tapacirano Sarajevo) uspjevaju oni da se nametnu i medijima, specijalno ovim kojima je također sve što je FGR "super i krasno". Za kraj, pošto oni sami i odgovaraju na ovakve poruke i sami sebe kroz komentare hvale, da im kažem unaprijed da nisam "papak s Bazena", "došljo iz provincije", "isfrustrirani folker",..itd. vec mrzitelj isfrustriranih fejkera i sminkercica.
predosadni FGRovci! ko je to iz Skroza sa njima? Ima li normalnog više r'n'r-a u BiH. Nema kvalitetne roke na mapi...
Čuj ko? Pa onaj dronjak od bubnjara, eto ko.
Vozi Passat, slusaj Cecu, glasaj za SDA
jbg ne mogu svi skontati njihove pjesme, super simpaticni :)
Ove pijane Dvadesetoricu treba upregnut umjesto konja da vuku fijakere po Sarajevu bili bi produktivniji!!!
Made in SDP
Dajte mi svoj glas Ja borim se za vas DJ Zlaja DJ Kirba DJ Komsic DJ Sefer DJ Bakir Hadz DJ Mile DJ Tadic DJ Mladen DJ Ceca velika usta DJ Ceric DJ Fahro Tornjak Karaoke Volim te Bosno, Jedna si jedina itd
Nije loše,poruka je jasna. Samo,kada je u ovoj državi bilo koji oblik umjetnosti,pa i one društveno angažirane,postigao cilj i utjecao na neku promjenu u društvu? Ovdje bi izreka "Sizifov posao" trebala biti preformulirana u "umjetnost u BiH".
zvuci mi na mjestima ko Erogene Zone .. mi nismo isti
Odlicno... extra... svaka cast....
Samo Esed Radeljas! Nas uzor :P
i tako sdp nema ni jednog postera
Ima, vidio sam makar 2 bilboarda i nekoliko plakata
Ideja je dobra, ali pjesma je odvratna od texta, muzike, intonacije, pa do ovih bizarnih i drcnih glasova pjevaca. Ovo ne bi proslo ni na ZMBT!
Dobro su ovo smislili nista ne lazu.Svaka vam cast.
Nigdje SDP-a na videu... Ono 'na' placenici zlajini...
Jesi l' ti doš'o nako da sereš ili uopšte nisi ni pogled'o spot. E pa pogledaj malo bolje na 3:25 i pogledaj šta ispod piše.
"novi uradak" :-)) Kakav uradak? Sta je uradak? Zar je tako tesko reci "novu pjesmu"?
I za Kinu bi to bio veliki teret :-)