Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina sviramo kurcu, vrijeme je da nešto konkretno poduzmemo.
Pa hajde da poduzmemo, zašto se ne bi organizovali?
snimite film..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa majkumu dokle više. sad će se pjesme i filmovi snimati i knjige pisati o protestima. žali bože samo onih povrijeđenih. a ovi ostali su se već okoristili.
A taman ko da smo bitku bili mjesecima za slobodu i na kraju svi izginuli. Pa eto veliko junaštvo za pjesama i filmova. Ili bar vlast nogama uzgazili. A ono nigdje ništa.
bas to,ili da su bar neki protesti bili,ali ono prvi dan nesto huligana se skupilo,a svi ostali dan max 100-200 ljudi na protestima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
dobar marketing
pjevali ste i prije rata "Bosnom behar probeharao" a jos vas iskopavaju posle 20 godina i jos kukate 'genocid'
zali Boze popaljenih zgrada i porazbijanih izloga....tresla se gora- rodio se mis. sada snimajte pjesme do novih izbora ,a na izborima...eh,sinko moj, ako necu za SDA za koga cu? za SDP ? za SBB, ja vala nekog izbora,opet sve ista vna-go. ovo samo novi rat rjesava..problem su genocidna RS i Federacija i kantoni...Samo Jedna BIH,jedna vlada.,jedan parlament.pa ko pobijedi !
Demonstranti ne moraju razumjeti procese, ekonomsku smislenost određenih mjera, šta su fiskalni a šta parafiskalni nameti. Dovoljno je da nemaju gdje zaraditi za život sebe i svoje porodice i da svaki dan imaju puno pravo da podsjećaju ove mazlume na vlasti da im to moraju obezbejditi, ili makar uvesti pravdu u sistem i da svi dijelimo istu sudbinu, a ne da se na osnovu kredita koje ćemo svi vraćati izdvaja neka kasta državnih službenika.
dijelim misljenje da su ovi protesti propali. cim su se politicko, interesno udruzili fahrudin radoncic i zeljko komsic to je bio prvi znak politizacije i definitivne propasti. a btw., adis arapovic, zvani sveznalica, prosle je godine imao prijavljenja prosjecna mjesecna primanja preko 4 hiljade KM, a drzi bank o lopovskoj vlast. tim je sve receno.
Znam za arapovica fino se on uhljebio licemjer a prica o lopovluku politicara i prevelikim platama ,kofol dijele pravne savjete jedan moj prijatelj mu je poslao prije tri godine upit i jos mu nikada nisu njegovi advokati dali odgovor eto koliko njega zaboli neka stvar...a tornjak o njemu je sve receno ostaje jos samo da dodam FUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Mene licno je zeljko razocarao kad izvali da je radoncic posteniji od ovih ostalih tad sam ga prekrizio no cinjenica je da ne znam za koga da glasamo to ce opet biti koalicije,dodvoravanja,kao sto je lagumdzija uradio sa radoncicem.Ali narodu uvijek promice veoma vazna stvar kad govore ovi opljackali oni pljackali,oni svi zajedno pljackaju.SDA bila 20 godina na vlasti od toga 12 u koaliciji sa SDP,za to vrijeme su samo jedni drugima cinili usluge zaposljavanja,uhljebljavanja,lopovluka,biranje svojih clanova upravnih odbora itd,...Kad je na zadnjim opcinski izborima SDP izgubila vlast u novom gradu i pobjedila SDA,par dana nakon dolaska novog nacelnika u opstinu je bio zaposlen badzo od Damira Hadzica,bivsi ministar Budimlic,i Damirov babo,ruka ruku mije a za nas nema nigdje mjesta..
Ima li iko da ne gleda samo kakvu korist da izvuce od muke napacenog naroda,jos malo pa ce i knjiga izaci,dokumentarni serijal i film,ima li jos sta...
Sranj.e, ali veliko sranj.e. Od ovih protesta nema nista. Zloupotrebljeni su i do kraja kompromitovani, Prvo: od huligana, pljackasa... Drugo: od Fahre Radoncica, SBB i DF-a Trece: od tzv. ajatolaha NVO-a, raznih likova koji dvadeset godina se smucaju u tom sektoru, dobro zive i nama drze demagosko-moralne lekcije (Adis Arapovic, Jan Zlatan Kulenovic, Darko Brkan, Boro Kontic...)
ja pjesme i govana...
Nekom je ovo sve samo igra i zabava.Zalosno!!!
Čitav umjetnički pravac nastade nakon ovih protesta.. da nije smiješno, bilo bi žalosno!
"Dvadeset najtezih godina sa vama"... sda