dijelim misljenje da su ovi protesti propali. cim su se politicko, interesno udruzili fahrudin radoncic i zeljko komsic to je bio prvi znak politizacije i definitivne propasti. a btw., adis arapovic, zvani sveznalica, prosle je godine imao prijavljenja prosjecna mjesecna primanja preko 4 hiljade KM, a drzi bank o lopovskoj vlast. tim je sve receno.
Znam za arapovica fino se on uhljebio licemjer a prica o lopovluku politicara i prevelikim platama ,kofol dijele pravne savjete jedan moj prijatelj mu je poslao prije tri godine upit i jos mu nikada nisu njegovi advokati dali odgovor eto koliko njega zaboli neka stvar...a tornjak o njemu je sve receno ostaje jos samo da dodam FUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Mene licno je zeljko razocarao kad izvali da je radoncic posteniji od ovih ostalih tad sam ga prekrizio no cinjenica je da ne znam za koga da glasamo to ce opet biti koalicije,dodvoravanja,kao sto je lagumdzija uradio sa radoncicem.Ali narodu uvijek promice veoma vazna stvar kad govore ovi opljackali oni pljackali,oni svi zajedno pljackaju.SDA bila 20 godina na vlasti od toga 12 u koaliciji sa SDP,za to vrijeme su samo jedni drugima cinili usluge zaposljavanja,uhljebljavanja,lopovluka,biranje svojih clanova upravnih odbora itd,...Kad je na zadnjim opcinski izborima SDP izgubila vlast u novom gradu i pobjedila SDA,par dana nakon dolaska novog nacelnika u opstinu je bio zaposlen badzo od Damira Hadzica,bivsi ministar Budimlic,i Damirov babo,ruka ruku mije a za nas nema nigdje mjesta..
Prikaži sve komentare (44)