Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dobro sta vi znate,pametujete samo
Ja eto slucajno sto taj duet nikad nije objavljen. Valjda im bilo mrsko uzeti jos koju paru a i bio je predobar. Sad kad su obojica riknuli, kad je Michael popularan ko nikad, vadi se kao njihov duet. Kako rece ovaj gore, rade to iz ljubavi, pare nemaju nikakve veze :) Supljak super-teske kategorije.
najvece muzicke ikone ikada...jednostavno neponovljivi! MJ najkompletniji umjetnik ikada... @base state of shock je MJ otpjevao s Mick Jagger-om, a ne s Freddy-em
http://www.youtube.com/watch?v=ooKEHgeH884
ja kolko znam jedan vec postoji i to je jako dobar :) http://www.youtube.com/watch?v=ax3FOTiWwz0&feature=related
Mala ispravka, dr. Brian May je pravilno. Jedapn od najboljih gitarista svih vremena. Ovo bi stvarno trebalo biti nešto dobro... Brian i bubnjar Roger napravit će to super. Long live Farrokh Bulsara alias Freddie Mercury!
dva najjaca i najbolja pjevaca svih vremena
fredy i jackson zajedno...pa to su 2 najveca pjevaca svih vremena
on je samo May, a ne Mayo:))))))....popravite to