Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi najbolje od njih da kazu javno :glasajte za sdp!!! ovako se ofiraju...lafo revolucionari...obicne karine ...kakva dubioza i revolucija??imate veze sa takvim stvarima ko safet susic sa sumo hrvanjem
Ovi iz DK bi da se svakome zivom svide... Sada se vidi i ko stoji iza njih. Nije to nikakva nezavisna prica i prica koja kao govori o problemima svih ljudi ove zemlje. DK su placenici (ne pisem da to mora biti placeno lovom, ali moze npr. premijera spota biti u \"60 minuta\" kod Bakira) odredjenih snaga i partija u ovoj drzavi i za njih odradjuju ovaj prljavi dio posla, vezanog za BiH omladinu. To mi je fuj, jer nema nikakve veze sa muzikom!!!