Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednistvo BiH sa osam clanova !!!!! Cijela Dubioza Kolektiv!!!!
Cijenim ih ako ni zbog ceg drugog onda sto su jedini bend u bosni koji ima muda reci ono sto svi mi mislimo ali ko picke sutimo...
Ma kakva kafana Foca ili Zenica to je za njih !!!!!,
Šta u kafani, kad su u SFRJ radili po salama i kancelarijama i na raznim plenumima i kongresima i onakvu državu izgradili, ovi sastanče uz ručkove po renomiranim restoranima i odmaralištima, i sve to na račun građana koji kroz poreze njima plaćaju da rade za njih. Ako nešto dogovore neka država plaća ručun, ako pak dogovor propadne onda oni plaćaju račun.
Vi ste jedini glas razuma koji se dovoljno čuje.Samo imam osjećaj da neki ništa ne kontaju,Samo tresu glavom.U ritmu ili ...???
Dubiozni gdje vam je walter sa predizborne kampanje ? Uzmi njega u usta da rijesi stvari na koje se zalite i vi i mi, a ne ko zadnje kitonje za pare pjevati na predizbornim skupovima SDP-a.
PONAVLJAM OPET: Necemo imati nikad ono "bolje sutra" ako mirno protestujemo, to nije protest i nista se ne postize s tim!!!!
O,ja volim duboko,ovaj dubiozu.....oops
Sta hoce kog krca vise taj Sejdic?
U kafanama je i pao dogovor, a to je da se nece dogovoriti. Ekskurzije naravno idu na racun gradjana. Sve to treba "poprasit" i u onu rupu kod Kljuc-a "zgrnut"...
Zašto se sad krije činjenica da je upravo ova Dubioza pjevala SDP-u i Zlatku Lagumdžiji pred izbore da će se vratit Valter i svima nam je8at mater? Gospodo travari, gdje vam je valter u cijeloj priči?
Walter prestao placati :)
Vratio se Valter, Reis mu hebo mater
Davnih dana sam to rekao cak sam ponudio i jednu vrstu kladionice da vidimo koja je to sledeca destinacija.Ja mislim da je Bec kvota 1.15 tamo nisu odavno bili.A u Bec ce se putovati avionom iz BL. sve u svrhu ´´multietnicnosti´´.Sve u svemu Sejdic i Finci ce u BiH biti konstutivni onog dana kad BiH postane 51 drzava SAD.
Još se samo pjevači trebaju baviti politikom
Kad mogu lopovi , ubojice, pedofili, drvosjece i policajci,sto da ne i muzicari !!!!Uostalom sta su radili bob dilan ,springstin,lenon,bob geldof,bono, nina simeone itd., nego se borili protiv lose politike u svijetu! Dobar glas daleko se cuje! I zajebi, malo viski malo koka kola !
@ I-var I ti porediš Dubiozu sa Springstenom, Dylanom!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dubioza- Captain obvious
BRANU za premijera !
Ma samo mu daj joint k'o što se majmunu da banana...
po cemu za premijera ?
Neka ljubi ko god koga hoce
Travari nam popederisali sevdalinku, sutra će pedofili isto taj stih koristit da opravdaju svoje nastranosti i poganluke.
@zlatni ljiljan bas tako, a referendum im je rekao sta misle o Dubiozi i dubioznim pojavama kao sto je pederluk....
Političari koje smo mi birali samo na jednom sastanku vani popiju 'kisele' u vrijednosti nekoliko penzija i opet ništa ne riješe....a kafe, sokovi, ručkovi, cvijeće i voće, gorivo i putarine....sve iz našeg džepa....i tako godinama.....a mi samo pričamo i kritikujemo i olajavamo i mahalamo i....NIŠTA.
Da bas kao ti sad.. I ja
Napisao sam Eso u prvom licu množine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)