Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine da li ti je možda poznato ime Radomir Mihailović-Točak? ti tvoji VELIKI ex yu rokeri ili boluju od alchajmera ili ipak nisu tako VELIKI ex yu rokeri ako govore da je smak bend koji su slušali pederi..
Ma dajte molim vas...koji Drugi nacin???? TAkvi su nas i uveli u ovaj krvavi pir.
Bio sam na koncertu, lijepo su zvucali ali Ismet je Ismet. Njegov vrisak je nesto neponovljivo.
\"Mojoj dragoj BiH\" je snimio ismet kurtovic koji tad vise nije bio clan drugog nacina tako da ta pjesma nema nikakve veze sa pozgajecom, pjesmu su napisali ismet i fikret kutrovic, objavljena je na albumu ismeta kurtovica \"Moje najljepse pjesme\" na kojem je vecina pjesama bila od drugog nacina, tacnije pjesme koje je pisao ismet kurtovic...
Cuj Zg bend,okej,a vokal da nema veze sa Sanskim Mostom:)
bez ismeta gurtovica je drugi nacuin nesto kao b. dugme bez brege. besmisleno
A gdje je Ismet Kurtovic u svemu ovome?!?
Halid Beslic 4ever!
A ko je snimio i otpjevao pjesmu \"Mojoj dragoj BiH\" Ne pricaj bezze
e svaka čast.. ovo je više nego odličan bend i napokon odličan koncert vrijedan teksta na sa-x!
DOBAR BEND DOK JE BIO IZVORAN 79 ALI ONO STO SU MIJENJALI TEKST HILJADU VALA-na ,,TISUĆU VALA,, TO IM JE BILO NACIONALISTIČKI I JA TO POŽGAJECU NEĆUU OPROSTITI ...
Slusao im ima vec 15 godina. Prije par mjeseci se nasao u drustvu momaka i zena koji su u svojim sada 4-50 godinama i veliki ex yu rokeri. Medjutim nisu bili odusevljeni mojim izborom muzike (drugi nacin, smak itd)...kao sto oni rekose \'to su ti samo pederi slusali\'. Nisam znao da su ih niti ovi a niti oni slusali ;)
Vrlo lijepo je vidjeti, da je jedan bend ostao vjeran vlastitoj pokretackoj emociji !!!Nakon toliko vremena njihove pjesme zive i nalaze put do slusalaca, bez obzira na stil. Mogu samo reci svaka cast, na dostojanstvu i iskrenosti!
da je bio Sinanov koncert, otiso bi bez prebijene marke i + bi se napio :)