Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo!
ja stvarno neznam što se to mi upiremo da budemo nešta tolerantni. Barem mi imamo pravo na TOTALNU NETOLERANCIJU...koštala nas ta naša tolerancija i opet će. Sve se uvlačimo u pakaš nekome....narod koji je preživio genocid ima pravo da bude netolerantan. I to nije druže "pomalo.ba" nikakva malograđanština i maloumnost. Vidim da i Jevreje svi nazivaju malorađanima i malounicima. Nikad pameti se dozvat
ne petljaj Sarajevo u jednonacionalni obrazac! povuci rucnu! Sarajevo nikad nije pripadalo jednoj naciji, osim naciji dobrih i sirokih nazora ljudi, ljudi koji su htjeli prosperirati sa svima! i tako treba da bude i u buducnosti!
jah, ti si jedan od onih bosanaca čija se domovina proteže od čaršije do m.dvora....oprosti molim te, nisam te odmah prepoznao. Pokucat će Batko i takvima na vrata, no sikiriki
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bravo!!! pokazimo da smo Fenix i da mozemo pobjediti malogradjanski nacionalizam i maloumnost i sa ono malo preostale kulture!!!
*ebo te fenix
hvala!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)