Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da nisi iz Sarajeva.
da nije srba, ni vrbe ne bi imale smisao postojanja, neka vas.
Kočničari su : Gazali,Rugbi,Alhambra,1001 noć,Ibn-Sina,brojevi kojima se I TI koristiš,pola matematike i astronomije,parfem ili miris,kaligrafija,specifična arhitektura i keramika,tepih po kojem hodaš... ovo je samo trenutno iz glave a spisak je podugačak kao i tvoja neiformisanost o nečemu što NISI pročitao,proučio,omalovažavao(a pokušavaš jer je PUNO veće od tebe)
nema se para...pa ljudi malo da zadirlikaju.... al u svakom slučaju pozitiva, nikada dosta urbanog sadržaja...
prava raja je zeljna dobre muzike i druzenja. bravo za dobro ustimane starce ! nadam se da cemo cesto moci da ih slusamo.
nista bez srba
Otac Bode Kovacevica je bio musliman iz Bosanske gradiske ako niste znali !!
Gitara je muslimanski instrument, idioti. Nisam vecih glupana vidio od ovih vatikansko-ruskih guslara i mjesinara...Njima sam da je pive i vlahova, pa uz frulicu opleti , gospoda :).
Gagix mladji sada nego kad je bio mlad. Na slici izgleda ko da ima 55 a sad 54. Zivko, kad budes dolazio u grad javi i meni, pa da ti ja malo prosviram uz sargiju.
ibre dirka je bio i ostao uz ljucu najveci mus.limanski glazbenik iz sarajeva .. znali se , ima li sta od njega ?
@d zalutao sa poskoka, u žurbi se zaboravio potpisati sa \"šin fejn\"
Dubravka Fijala, Dragomir Gagi Danilović, Ljubo Pavlović, Milan Džajić, Muris Pašić i Bojan Dizdarević ... sramota samo jedan mu/sliman
rocky ! Doci cu ja, arhitekta, da ti ga zimslo kao i obicno. Kad su Cicci svirali te noci je pao snijeg 70cm.Isli smo do Dolac malte, praveci prtinu. Lako je bilo, imao sam 19 . Matorim zelim dobru razonodu skupa s onim za koje su je i namjenili.
hoce li biti arhitektica u AG-u?? Ako hoce dosao bi ja.