Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodji ti nama ponovno u Sarajevo ;)
Niko se nije rodio, ko je svima ugodio. Covjek je pacifist, ne razdvaja ljude po vjeri i naciji i ne stidi se sto je Srbin. Svi bi mi bez obzira na vjeru i naciju trebali da imamo stavove kao on. Zar treba mrziti druge a misliti da smo mi dobri i bolji ? Gdje je tu logika ? Prevelika je ljudska glupost. Hvala Dole sto postojis !!!!
Ruralac koji pjeva salaške pop-rock pjesme... Jebale ga njegove glupe pjesmice, to niko normalan ne bi mogao da sluša. Zafalilo para pa kad ne nože da skupi 3 čovjeka ni u beogradofilskoj Tuzli ide kod provjerenih beogradskih prijatelja u Banjaluku. Njega ne vole ni u Novom Sadu...
... ali baka još čuva sve stvari, i sliku našeg sveca, ...
nas dodik vec dugo,ore laktaske njive....
pa vracaju se svi svakog ljeta, pa i it exBL. kamo srece da i ostanu. nije Banja Luka tijesna.
Đole čekamoooooooooo te. :DDDDDDDD
Sta bi sa onim \"Sviracu u BL tek onda kad se vrate svi oni koji su bili na mom zadnjem prijeratnom banjaluckom koncertu\". balasevicu yebi se, pokakim ti se na karakter
Varaš se SRBI DISMRRRRRRRR Banjaluka je muslimanski grad a srbi će se odseliti htjeli to oni ili ne
Obecao je i u Tuzlu pa otkazao .... tom covjeku se i ne treba svaka rijec ozbiljno
Ima balasevic lepe, zenske pesmice kao sto je ova gore. Covek se uglavnom oslanja na emocije u svojim pesmama i osim njih par sve ostale su u teenage fazonu samo za odrasle..ja je volim njen babo mi je neda, onda ona na bozic na mesecini pobegne u ocevim cizmama bla bla.. Moras da imas previse zenskoh hormona, da budes onako depresivan i uvek zamisljen da bi njegove pesme slusao..naravno ovo se odnosi na muskarce koji posecuju koncerte. Panonski mornar, ne lomite mi bagrenje, ne volim januar i jos dve tri pesme su reklo bi se prava umetnost...ostalo je sto bi rekao Dzoni Stulic za crvenu jabuku \"pesme za pi.četinu\". Dobrodosao u Republiku Srpsku.
Dobiti ce i kamen u glavu kao sto je dobio basista grupe Dubioza Kolektiv zbog toga sto je rekao dobrovece Bosno i Hercegovino u Banjojluci. Sta ce genocidno pleme iskompleksirano. Za njih je Balasevic izdajnik jer nije htjeo 1999te u Beogradu pjevati Ne damo mostove (kad ih je NATO gazio) vec je u Sloveniju otisao.
sinonim za KLIX.BA je BANJA LUKA-X.COM .
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala iz rsa :)) pogledajte