Bez reklame rasprodao tri Arene
0
Dino popularniji od grupe Merlin
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela arena ce da pjeva \'Bosnom behar probeharao...\' na Dan drzavnosti BiH. :)
Pa ovaj Dino je popularniji u Srbiji od svih srbijanskih pjevaca zajedno i to bez reklame na pinku :)
Kako bi vam se svidjelo da DINO pjeva PILE- Ceca to pjeva Svaka pjesma ima rijeci i trebale bi imati smisla Prestanite pljuvati po svemu i svacemu Imal ista da valja bilo gdje?
Pustite bolan covjeka,covjek samo pjeva i zivi od toga ,uvrni im lovu Dino i dobrodosao nazad preko Drine :),manite vise ratova kao da je dino krriv sto se to sve desilo,ako je kad sta rekao ma rekao sma i ja 300 puta gore pa mi niko nista ne veli :)
Nula od čovjeka
Pogledajte i shvatit ćete da mu je ono brada sranja.Šibicar ostaje šibicar.
SVAKI grad ima dovoljno primitivaca, papana, idiota i glupana, a pogotovo glupača - da napune bilo koji stadion. Zato je estrada itekako unosan biznis.
Koji crni Merlin kao bend, pa tu slusali samo papani zadnji prijerata. Sjetimo se samo tih krkanskih pjesama kao Neka padaju cuskije/ili po Dinovom=čuskije, Dodji ili me se prodji, Ljubav nije paradajz-koja spada u najgluplju pjsemu ikada napisanu na nasim prostorima itd itd. Kasnije je Edin nastavio solo karijeru i nastavio kao i sa grupom Merlin da krade pjseme i potpisuje ih kao svoje. O cemu vi ovdje pricate uopce??? Koja velicina? Koji uspjesi? AKo se uspjeh mjeri po broju neznalica koji dodju na njegov koncert onda je tu nenadmasan...Ohladite malo! Plus sto je poceo da saradjuje sa narodnjacima mrtvim a to je fuj i propast i zato i jesmo tu gdje jesmo, zato i imamo sada kretene koji \"pjevaju\" Sto si mucko kolu?!!!!!
j..e.b..e.m vam sad svima mamu licemjernu. Bio sam citav rat u sarajevu i da sam mogo pobjec, pobjego bi, i nikom ne zamjeram ko je pobjego. Licno me boli k..u..r.a.c za dinu, al ste vi konji, eto vi ono savrseni, a smijem se zaklet da pola ljudi koji su ovo komentarisali zive preko grane od 92., ali znaju znanje i znaju ko je s..u.p.a..k.., a ko je pravi covjek, a druga polovina je bila na bar jednom koncertu gore navedenih izvodjaca. E zbog tog se svi j...e.b..i.t.e. i normalno da radi za pare. za sta ce drugo radit? sto u sarajevo ne dodje eric claptoni ili neka zvjezda? zato sto ce k.u.r..a.c. zaraditi ovdje. Ma ja oni iz ljubavi sviraju.
DINO pao si svima u ocima.. Sto si g.o..v.n.o? Pitaju se isti oni koji su isli na acu peovica, na lepu brenu, na sinana sakica, acu lukasa, zeljka joksimovica, zeljka samardjica, daru bubamaru itd. Aaaa ja, ma ovi izvodjaci su fini, nisu oni bili za rat.. kad se pucalo, oni su sve govorili nemojte pucat. DINO stvarno si g.o.v..n.o. sto radis za pare.
pao si u mojim ocima dino zbog odlaska srbo-cetnickom agresoru i pjevanja u gradu gdje se danas planiraju pokolje i porobljavanje susjeda. mislis da se nesto promijenilo ovih 20 god? ne budi smijesan...
dje mi je komentar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????? administrator stavlja samo one koji pljuju po merlinu!
Dino ideš li im to zahvaliti zato što su nas klali.Moralni krah i goni se u p..m..
VI SVI STO SE**TE PO D I N I M E R L I N U MOZETE SLOBODNO DA GA GLABATE ... DINO CE IZ SRBIJE ODNIJETI 1 MILION EURA !!! NA DAN DRZAVNOSTI BIH ... JESTE MENTOLI ONI ZAOSTALI ... CCCCCC -.-\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
Dino-Kralj-Bošnjo sa dna kace-ehli musliman. Ljubomorni su oprosti im brate.
RAZORI IH MERLINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE razori srbeeeeeeeeee
dino, dino nije valjda dotle doslo? nemoj pricati da nije do para.. samo za njima letis.. ni na jedan humenitarni koncert nisi dosao da nisi trazio za sebe valute..