Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin, iako se rodio na ovo prostoru uspio se pokazati kao svjetski čovjek. Jedva čekam koncert u Sarajevu.
Tacno svjesko prezime....Dino Berlin.....! https://www.youtube.com/watch?v=62XsFMmBJFY
smrad najveći, grabi Dino otac te jebo škrta. pokloni te pare u dom za nezbrinutu djecu ako si čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjecam se negdje 2005-6 da je dino najavio zadnji koncert na kosevu, kraj karijere, nema vise pjevanja ni muzike... pa sta bi? marketinski trik da proda malo vise ulaznica... plagijator i dalje plagija' dok usput lovi ugostitelje i trazi neke apsurdne takse za pustanje muzike po restoranima
aferim !
teren na kojem najlakse uzima lovu
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Matori Paksu!!!
Mido Krembil "Moj je kredit Švicarska" :)
Hocel opet pocet koncert sa selam alejkum sarajevo!
Sta je bilo Dino, zafalilo para aa ?
Idi bre paksu!
za*** je deen-a sa svojim oblacenjem.
Joj ovih sto pisu da je ovakav onakav, pa jarane boli me briga kakav je ko osoba a izmedju ostalog bas vi znate kakav je on zapravo, otici cu na koncert jer ga jako postujem ko pjevaca i ima najbolje pjesme od nasih pjevaca (on i Halid Beslic)
Dino dok je pjevao "bice vina i pjesme "progone me duhovi konjaka" i slicno tad mi je i valjao.. Prije mi je bio idol,sto se tice pjesama..a sad mi je postao blag nekako,ko nekakav religiozni covjek,sve nesto mir tisina,nigdje veselosti u pjesmi,sve je nesto suti trpi haha =D
Ko si ti da gazis kosevsku travu , jao boze papanluka . nije mogao na nekom prikladnijem mjestu ,nego dosao da gazi po kosevu ,ionako je ljudi jedva doveli u red.
Najače tekstove ima,volim njegove pjesme ali njega kao sobu ne mogu ćifut pravi samo ga lova zanima nikad nisam vidio da je pokrenuo humanitarnu akciju.Đeko,Vedo,Begovic,Spaha,Pjanic... ponos Bosne "skoče" redovno da spasimo našu djecu.
Dino pa ramazan je ,,,,aaaa dineeee
dino jarane...da ovim klosarima to te pljuju, obrisi guzicu...inace sve su to kvalitetni likovi koji nemaju ni za vode.
slab je Dino...ocito da mu treba para pa organizuje koncert....ali nikad nece dostic posjecenost koju je Papa imao
DINOOOOOOOOOOOOO de nam napravi pjesmu s mirisom pice
Dino, lezihljebovici i zavidnici mogu da ti puseeee