Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spade i Dino na seljacke grane :-(.
da se ne lazemo...nije mu prvi put.
koji mu je bio prvi put?
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Dino jos jedino nije snimio duet sa samim sobom, ali ni to nije iskljuceno.
Merline, umri prije smrti i ovog dueta!
dobar je dino kakvih ima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvih sve debilkosa ima. Tačno mi vas žao! Dino Merlin je jedna INSTITUCIJA! Kažete ne zna pjevati :O pa dal' ste normalni? A da, to kažu ovi što slušaju Grand i misle da znati pjevati je derati se kao konj i to onako da ne škripe uši puno, -.- a lijepa boja glasa se ovdje ne pika, ccc... gdje ja živim :(
Taman su jedno za drugo. Muzički, mislim.
Zašto na svaku moguću vijest ide salva negativnih komentara? Dino je institucija, puni dvorane, stadione, obisao je i proslavio se u cijelom svijetu. A sta ste vi luzeri? Sta vi znate i sta ste postigli osim nekoliko hiljada glupih komentara na klixu? Dignite dupe i bavite se necim korisnim, a nemojte po cijeli dan svakog zivog pljuvati! Respect za Jelenu, jednu od rijetkih na estradi koja ulaze u sebe i svoju karijeru, pravi vrhunski show na nastupima itd. Da ne spominjem da svake godine iznova odaje pocast zrtvama Srebrenice i ne negira zlocine koji su se desili u BiH. Jevda cekam duet!
Jelena je izuzetno pametna žena, to nije uopšte upitno ali što se tiče njene muzike to je sveukupno magnet za papanluk, fuj znači radije bi mocarta slušao a Dino vala si yebo sam sebe.
Buji paji buji paji DI NO , buji paji, buji paji DI NO ...
Publika bi prije prihvatila da je snimio duet sa Refkinim Ahbabima nego sa ovom silikonjarom.
mora da mu je malo dala...
E jest nasao inteligentnu damu nema sta, jedna od najvecih glupaca na Balkanu...
Estradna elita, blago nama....
Ejssss...
Sljedeći duet sa Svetlanom Ražnatović. Pevaće Dininu pesmu Moj Beograde, koju je u BH verziji pjevao Fazla ( Jednom sam probao teusne boje... )
Od tolikih pjevača i pjevačica on Karleušu nađe.
E moj Dino... Što sam te slušao slušao sam te.
Publika nek ocijeni mada mislim da sebi srozava nivo postignut, ali et para je čudo. U svakom slučaju mora se prvo čuti.
Ne vidjeni papak,ko ga je ikad u zivotu sreo znati ce o cemu pricam.Da sad zvijezde sa neba skine u mojim ocima je jedna velika nula od covjeka.