Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣🤣
Klix objavljuje 3 ili 4 kritike Trumpa dnevno a niti jednu kritiku Čovića. Zanimljivo.
raspala ra va ku!! Jedna u nizu koja se zalaže za promicanje zivotnih i moralnih vrijednosti!!! P.S. Ovakve oni klanfaju po pijankama i muzikama.
Uvijek je nekim slučajem njegov kritičar istetovirana, raspuštena ku*va, mentalno nestabilni p*der, medijska narcisoidna narkomančina, ili neka sektaška karikatura. Nikada nisam vidio porodičnog, radnog čovjeka sa zdravim patriotizmom i osjećajem za odgovornost da ovako infantilno laprda o njemu, stalno su to impulsivne moralne nakaze bez ijedne individualne misli koje sebe nazivaju progresivnim.
Dok sa druge strane imamo prosječnog Trumpovog glasača koji je visoko obrazovan, živi u gradu, ima sve zube u glavi, bez tetovaža, ne vozi pickup, jako je tolerantan prema ostalim vjerama, tolerantan prema ljudima koji imaju drugačiju boju kože, zabrinut je za globalno zagrijavanje i u suštini jako je tih i miroljubiv.
Odličan opis redrock, u sarkazmu ljudi poput tebe zaborave koja strana je pravila nerede zbog ubistva kriminalca, a Trumpovci druge gledaju kao ljude samo što se ljevičarima ne sviđa što ih drže na istim standardima kao što i treba umjesto da ih minority quotama na silu ubacuju u sve.