Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će to odsvirati ako on izgubi USB ?
Vesnu Zmijanac nagazio slon, Vegeta u panici ahahaha
Wtf? Hahaha
Dzumhur pusi momacki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Potpisite ovu peticiju, sramota je da Florence Hartmann, zena koja je uvijek bila na strani zrtava, bude zatvorena zajedno sa ratnim zlocincima Radovanom Karadzicem i Ratkom Mladicem: https://www.gopetition.com/petitions/release-florence-hartmann-petition.html
prije producent nego dj
DJ (Disc jockey) nije muzicar vec audiofil koji voli da umixava ploche, CDe ili mp3 trake u jednu kontinuiranu muzicku numeru uz koju narod voli da se iskace, isplese i zabavi. David Guetta ako zna odsvirat 3 akorda u sekvenci, ja sam Vladimir Putin.
E bajo moj nemas ti pojma uz duzno postovane,vidi se da nisi pratio njegov rad. Čovjek koji je stvorio novi zanr i nove stilove muzike kao producer.
@dmachiavelli Svirao, na cemu? CD player ili gramofon nije muzicki instrument, vec audio reprodukcijski aparat. Ako je svirao, daj link da vidim gdje svira klavijaturu, bubanj, neki instrument uzivo? Sviranje i DJing su dva odvojena pojma, ako je neko DJ ne znaci da istovremeno i "svira"... BiH prepuna nekakvih DJ-eva koji nesto kao "sviraju" a ono tamo upaljen Traktor i ore kompjuterski beat matching.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
david guetta je moj omiljeni đ.
djikan? 😂😂😂😂😂 odoh spavati, dobicu tuzbu za razvod.... 😄😄😄😄😄😄
good night. vakat je preći na žaru i gocija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
David Guetta je fenomenalan,vi turbofolkeri ne znate sta valja pa se nasli tu komentarisati ccc
...ajde, bona, koke za njega betoven.
to sabina lutko reci im
Gleta.
...bizMis ez južual.
David Guetta u sve se meta
Kad bude SP u Rusiji vi ćete tek objaviti da se nismo kvalifikovali na EP u Francuskoj. Kasnite!
Rat Savezu od BHF-a je krasna navijacka skladba,
David rutta