Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav grad, kakav izbor, fenomenalno, mogu da biram između Bljuvotine (SFF) i Podrigivača (ovi \'muzičari\'). Fuj!
koncert počinje u 20 h...!!!! biće odlično
U koliko sati je koncert???
@fuuuj da imalo poznaješ tekstove i muziku oba benda shvatio/la bi da govore upravo protiv tog \"idolopoklonstva prema zlu\" i da su velikim djelom cjenjeni zbog toga, zbog svoje iskrenosti i kritičkih tekstova. Ali šta zna neko tamo lijevi koji se možda jede od muke i napiše prvu glupost koja mu/joj padne na pamet... Ovo nije propalo i neće. Ovo će biti noć dobrog provoda i samim tim što će dobro proći će obezbjediti već sljedeći koncert nekog velikog benda. Zato dođite, ako podržavate alternativnu scenu. Podržite organizatore i alternativu u Sarajevu i možete računati na koncert svog benda, iz vašeg omiljenog žanra. Ovi što misle zlo se mogu jesti - i nek se jedu od muke :)
propalo
slavite promotore engleskog idolopoklonstva prema zlu. sramite se
zabijte si sarajevo u spak
hvala k da postoji alternativa šminki SFF-a ... bhXhc
Definitivno najbolja koncerta godina alternativne muzike u BiH. Ponosan sam na Sarajevo, grad koje je 2009. ugostio najveće predstavnike hardcore i metal žanrova. No Means No, Sepultura, Dog Eat Dog i dr. A sada najveći predstavnici metalcore-a - Darkest Hour i metal/hardcore crossovera iz kojeg se potonji razvio - Pro-Paina. Svaka čast Sarajevo!
Jedva čekam! Svako ko sluša malo žešći metal bi trebao doći i čuti ove ljude jer su fenomenalni. Jedan od boljih i cjenjenijih bendova današnjice. http://www.myspace.com/darkesthour http://www.youtube.com/watch?v=_cn3RQAeGh8&feature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=Fb5t4w0K1Ds
konacno nesto normlano :D