Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pardon, ja nisam vidio da je taj koncert kao i drugi otkazan. ma ja valjda nije bilo dovoljno raje, stede za merlinov koncert :¬)
Pa zapitajte se, zasto to carlos ide u Hrvatsku. Jer u BiH nema sanse. I to u Hrvatskoj bice Koncert sa 2-3 Hiljade ljudi, pa to nije Koncert, I nas Maajka napuni to jednoj vecoj diskoteci :) Merlin ovdje puni Stadione, kao neki Groenemeier u Njemackoj. Imao sam tu priliku da budem u Njemackoj na njegovom Koncertu, pred vise od 50.000 Ljudi. A Santana tamo pjeva isto pred 2-3 hiljade ljude! Nemoj vise da pricate o Merlinu, jer sa njim in jos nekoliko novih BH-Grupa (kao emir i frozen camels) imamo sansu da budemo opet centar muzike na balkanu. A to sto su hrvati, zahvaljujuci Tudjmanu, uspijeli da uniste i to malo domace muzike, kao sto je to bila gruppa Azra, to je njihov problem. Pozdrav, Dino.
Ne moze covjek ni u Zagrebu pobjeci od voditelja Hayat-a, imali neko prijedlog za moj novi imidz?
TO NAM TREBA LEVATI A JEBENI DINO I NJEGOVA SARAJEVSKA LAFINA DA VIDITE KAKO DEDA RASVI
nemoj ba da vam dodju JOE SATRIANI i STEVE VAI pa pojeli bi vas ba
haj vamo nek dodje da mu usta razvalim
Jebem vas zavidne. Santana je jos legenda, puni dvorane po Americi. Koji bi vi kurac htjeli da vam dodje? Ne bi vama niko valjo. Jebo vas Sinan Sakic, i Juzni Vetar iz guzice mu ciganske
Ma Santana je pao kurci za usi...u USA ga niko ne jebe ni 2%...dao se momcina u pop-rap-crap vode...truba je zesca...
A neko spomenu i onog luzera DJ BOBO; hehe , pa on je najveca ojebina na zapadu. Zato i ide u zemlje gdje jos uvijek moze dici kintu! Kao Santana;
Santa je na zapadu propao; Nije dolazio kad je bio na vrhuncu vec sad ide da kupi pare od bijede;. pateticno!
seljacini*
deljacini kao ti dobra je i ceca
Je li koncert bio, ili će biti, ili nikad neće biti?
Jeste mi ga vi pismeni koncert je održan sinoć,dakle 20 jula, a neće biti danas 21 jula i rođendan mu je 20 jula,a ne 21 jula kako ste sami napisali i poslijeu daljem tekstu ste sdami sebe pobili u ne pismenosti!
znam da ce koncert biti za pamcenje, jer gledati uzivo legendu je dozivljaj koji se pamti. Licno za mene njegova dva koncerta koje sam gledao su za pamcenje. Vjerujem da ce dosta raje iz Bosne putovati u ZG da ga vidi i cuje....i nece se pokajati..