Svirka u prepunom klubu Sloga
0
Damir Urban & 4 Sarajlije bacili u trans
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo papak idi na Bazene pa gledaj urbane likove tipa Ace lukasa , mine , selme i inih. Koncert, izuzevši razglas je bio vrh , svaka čast! Sarajevo je još jednom pokazalo da ima i auditorijum za druge izvodjače mimo prvih gore navedenih
razglas uzas ventilacija-nema je stvarno ne razumijem onog vladu, lezi na parama i ne zna ulozoti u neke neophodne stvari vec izadjem ko tvor iz onog mjesta fuj, oci mi od dima crvene ma fuj seljacina svirka odlicna, steta zbog razglasa....
@The dust, da se bar i meni ucinilo da cujem kauboje modre niti :D a slazem se to za vodu i mjesto, jos tu mozda dodati malu trubu :) a taj iz 2009 je prepun dobrih pjesama - glas jeka, san o zivotu, bambita, pa i kauboji i zao mi je sto ih je preskocio.. a tek zena dijeta, nuclear baby, negledjiva, i svijet za nas sto si spomenuo.. steta brate, da je bar jos 2 sata pjevao :) (a da se ne pogusimo)
@ja: Moguce da sam se ja nesto utripo, pa sam mislio da je svirao. :) @aaa: Kakvog novog albuma, posljednji kojeg je izdao bio je 2009., tako da ne moze se govoriti o novom albumu, vec samo o posljednjem. ;) Realno, i ja mislim da je suvisno da svira Budi moja voda jer to je Laufer, onda je trebao svirati i Svijet za nas, ali hajde, obicna raja zna samo Vodu i Mjesto za mene. :)
Ne znam odakle ljudima iz sloge ideja da nijedan stol ne sklone, nego eto - gurajte se ljudi, prolazite kako znate. Zvuk je bio ocajan. A sama svirka po meni nista spektakularno. Svirao je svega tri pjesme sa posljednjeg albuma, sto me zaista razocaralo.. stvari tipa \'budi moja voda\' su bile apsoltno suvisne, ali sta je tu je. Sve u svemu, prosjecan koncert.
@the dust koliko se ja sjecam koncerta nije pjevao kauboji modre niti :/
Koliko ja znam Urban je odbio nagradu za najbolju rock grupu godine (ne znam koje), jer sam smatra da ne svira rock.
VIDI GLAVE U ONOG JUPE
pjevao je dobre pjesme, ali je ipak neke odlicne s novog albuma preskocio.. i mozda da nije kasnio sat i da se moglo disati, bilo bi puno bolje..
Ozvucenje je uzasno bilo, kao i klima, ali je odlicno bilo jer je ekipa odlicno svirala! :) Sa sva cetiri albuma je svirao stvari, kao i neizostavnu Vodu! Zito, Kornjaca, Mjesta za mene, Ruke, Budi moja voda, Spelujem ti ispriku, Odlucio sam da te volim, Otrovna Kisa, Astronaut, Moja, Robot, Nebo, Magnet, Hirosima, Kauboji modre niti, Mala truba... Puna dva sata su svirali.
Samo par komentara...a toliko sati je vec ovaj text objavljen. Bez obzira sto je Sloga bila puna ostatak stanovnistva u Sa ovo uopste ne interesuje, cak i onih pljuvaca ima dobro ispod prosjeka. Sramota :)
Ide ljeto, sad ce dijaspora jarane, bice koncerta pun racku, sva ekipa Pink\'a dolazi, od onog Lukasa do Sinana!
A odkud ova publika iz leđa bendu na stejdžu? Jel se to moglo iza il šta?
mene nisu bacili u trans nego u centrotrans joooooooooo što provaljujem, sad se možete smijati
cudo da je fotograf konacno imao boje :P
moke je jedan obični balavac kojem je Koke plafon njegovih intelektualnih mogučnosti